Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура

Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура

Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура

2020 рік білого металевого Щура розпочинає новий астрологічний цикл. З однієї сторони – це рік вдалий для початку нових проектів. З іншої – щур є твариною непростою і зі своєрідним характером, тому доведеться йти на певні компроміси.

ВІДЕО ДНЯ

Що ж готує гороскоп на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку?

Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура – 01
Реклама

Гороскоп 2020: Овен

Представників даного знаку Зодіаку очікують великі відкриття, які допоможуть розкрити в собі великі можливості та реалізувати давні бажання. Овнам у 2020 році не слід витрачати дорогоцінні таланти й енергію на все підряд, а ґрунтовно поставитися до роботи над новими проектами. 

Читайте також:
Фіглярний гороскоп по-закарпатськи на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку
Реклама

У лютому життя Овнів може круто змінитися, на вас чекають багато сюрпризів та море позитиву. Але тільки за умови, що ви самі станете більш відповідальними.

У 2020 році бажано відмовитися від надмірностей у їжі. Корисно зайнятися спортом, плавати в басейні, кинути палити. Здоровий спосіб життя – ось, що потрібно.

Гороскоп 2020: Телець

Гороскоп на 2020 рік обіцяє багато вигідних і, головне, цікавих проектів. Вам вдасться викластися по повній програмі, а також показати у всій красі неабиякі таланти. Романтика та закоханість поглинуть весь вільний час Тельців.

Реклама

На початку 2020 року є шанс поміняти місце роботи або проживання. Причому все складеться дуже вдало. З грошима поводьтесь акуратніше, вони можуть так само стрімко закінчитися, як і потрапили у ваш гаманець.

У 2020 році Тельцям доведеться вирішувати ряд глобальних завдань, а також братися за нові справи і міняти пріоритети. Постарайтеся навіть в дрібницях знаходити світлі сторони, радіти промінцю сонця в похмурий день.

Гороскоп 2020: Близнюки

Гороскоп на 2020 рік Близнюкам обіцяє яскравий вир подій, численні знайомства і ділові зустрічі. У новому році вам не буде притаманна посидючість, адже доведеться їздити, спілкуватися і налагоджувати нові стосунки. Найголовніше, щоб у всій цій метушні ви не втратили власне «я», а також не були втягнуті у авантюрні ситуації. 

Читайте також:
Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік

У рік Щура ви отримаєте пристойну дозу інформації, яку краще використовувати собі на благо. Вона піде на користь роботі, кар’єрі та фінансовому стану.

Гороскоп на 2020 рік Близнюкам рекомендує влітку взяти відпустку, вирушити на море або в санаторій. Будь-які спроби, що ведуть до оздоровлення або повноцінного відпочинку, виявляться корисними.

 Гороскоп 2020: Рак

Ракам у 2020 році буде нелегко розпочати різні проекти, хоча їх буде безліч. Не варто розслаблятися, адже вас чекають грандіозні справи, які будуть успішними лише завдяки вашій завзятості і відповідальності. 

Реклама

Джерело енергії – сім’я, тому спілкуйтеся з родичами частіше. Гороскоп на 2020 рік Ракам радить бути м’якше і не відмовлятись від тих зобов’язань, які на вас поклали. Дозуйте розваги з друзями та веселощі, будьте серйознішими, вирішуючи важливі професійні питання.

У рік Щура доведеться на деякі речі дивитися з гумором. Навіть мила і невинна усмішка створить комфорт в душі і оточенні. 

Чимало подарунків і приємних подій трапиться в особистій сфері, а ось за здоров’ям потрібно стежити уважніше. Тут будь-який «збій» може привести до ускладнень.

Гороскоп 2020: Лев

Гороскоп на 2020 рік радить Левам бути холоднокровнішими і розважливішими у спілкуванні з колегами. З начальником – навпаки, спілкуйтеся і радьтеся з будь-якого приводу. Це кардинальним чином відіб’ється на розмірі премії і відпускних.

Читайте також:
Новорічні привітання 2022: красиві короткі привітання з Новим роком

Наступного року представників даного знака Зодіаку чекає багато кропіткої, дрібної роботи, але вона теж принесе прибуток. Нехай не відразу, зате в кінці року у вас на руках опиняться гроші, на які можна пристойно розгулятися. Наприклад, купити подарунки для всього сімейства, себе порадувати подарунками і навіть відпочити на курорті. 

Варто слідкувати за самопочуттям, особливо, якщо Лев займається активними видами спорту. Не виключені серйозні травми, будьте гранично обережні.

Реклама

Гороскоп 2020: Діва

Вираз «щастя звалилося на голову» Діви усвідомлять у 2020 році в повній мірі. Дійсно, – робота в радість, любов взаємна, а подорожі подарують масу вражень. Іншими словами, ви поринете в таке приємне божевілля, що почнете дякувати долі за кожну мить. 

Гороскоп на 2020 рік Дівам пророкує насичене життя, але ділова зайнятість не виключається. Можливі численні знайомства, переговори і поїздки, тому особливо не розслабляйтеся. Потік інформації, що надходить, слід ретельно аналізувати, щоб вирватися вперед і зробити кар’єру.

У рік Щура не варто нервувати і хвилюватися без причини, побережіть здоров’я. В іншому випадку, можна запросто опинитися в такому невигідному становищі, після якого навіть дрібні принади здадуться дорогим подарунком.

Гороскоп 2020: Терези

Гороскоп на 2020 рік Терезам радить акцентувати увагу не тільки на активній роботі, а й на внутрішньому стані. Часті емоційні сплески можуть порушити гармонію життя. Проявіть кращі якості, відкиньте в сторону негатив і не ставте табу на своїх принципах. 

У рік Щура ви можете зустріти «свою» людину, з якою захочеться піти рука об руку по життю. Взимку можливі вигідні пропозиції, фінансовий прибуток і угоди комерційного плану.

Читайте також:
Новорічний манікюр 2020 року: фото та ідеї

У новому році очікується багато ділових поїздок, переговорів і переїздів. Не виключена тимчасова фінансова криза, тому навіть нетривалі відрядження можуть принести пристойну суму. Головне, спостерігайте за тим, що відбувається, приймайте все гідно і без зайвих амбіцій.

Реклама

Гороскоп 2020: Скорпіон

У 2020 році Скорпіонам варто трохи відійти від своїх переконань і стати поступливішими у спілкуванні з оточуючими. І так зрозуміло, що ви особистість чесна і наполеглива в досягненні цілей, але перегинати палицю не варто. 

Зате у фінансовій сфері можна проявити наполегливість, якщо конкуренти не на жарт розійдуться і почнуть схиляти на свій бік. Не виключені часті відрядження, нові проекти в бізнесі і знайомства з впливовими людьми. Шукайте натхнення в тому, що дозволить розкрити свій багатий потенціал.

У любові Скорпіони шалено темпераментні, але про розсудливість і такт забувати не слід. Якщо зав’яжеться роман, то постарайтеся піднести себе з кращого боку. Не бійтеся здатися надто сентиментальними, тим більше, що відмова і критика вам не загрожує.

Гороскоп 2020: Стрілець

Гороскоп на 2020 рік Стрільцям обіцяє часті відрядження, які допоможуть вирішити старі проблеми. Командний тон і претензії по відношенню до близьких краще знизити.

Влітку доведеться тримати гаманець при собі. Не виключено злодійство серед білого дня, а також підступи шахраїв і недоброзичливців.

Читайте також:
Гірськолижні курорти України: проживання, як дістатись, карта схилів

Гороскоп на 2020 рік Стрільцям радить зменшити обороти, щоб не змести зі свого шляху те, що веде до прибутку. Ви давно хотіли жити комфортно і спокійно, тому докладіть усіх зусиль для досягнення цілей без агресивного натиску. Гармонійні стосунки очікуються в сімейній сфері.

Реклама

 

Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура – 02

Гороскоп 2020: Козеріг

Гороскоп на 2020 рік Козерогам пророкує цілий калейдоскоп емоцій, подій і несподіваних поворотів долі. Але розраховувати, що все пройде гладко і райдужно, не варто. Для отримання приємних бонусів і подарунків доведеться неабияк потрудитися. Причому, і над своїм внутрішнім світом теж. Очікуються численні зустрічі зі старими друзями і нові знайомства.

У рік Щура не виключені моменти, від яких дійсно захочеться втекти стрімголов. Але Козеріг не з «слабкого десятка», тому зможе впоратися з будь-якими труднощами на життєвому шляху.

На початку 2020 року піде вгору професійна сфера, а також фінансова ситуація. Представники цього знака Зодіаку мають всі шанси підписати вигідний контракт. Але не сподівайтеся, що прибуток ви отримаєте через пару місяців. На жаль, це досить тривалий процес, тому задовольняйтеся власними накопиченнями і додатковим заробітком.

Гороскоп 2020 для всіх знаків Зодіаку на рік білого металевого Щура – 03

Гороскоп 2020: Водолій

2020 рік виявиться для Водоліїв своєрідною платою за минулі помилки і проблеми. Доведеться віддавати кармічні борги, щоб виглядати перед самим собою гідним чином. Вам довееться активно займатися особистим життям і громадською діяльністю. Але від цього ви отримаєте величезні плюси і бонуси, які допоможуть впевнено зробити крок в майбутнє. 

Реклама
Читайте також:
6 січня буде вихідним, але не у всіх: відомо, хто працюватиме на Святвечір

Гороскоп на 2020 рік рекомендує Водоліям звернути увагу на юридичні питання. Не здумайте самостверджуватися за чужий рахунок, інакше самі попадете в таку яму.

У рік Щура прекрасно складуться взаємини з людьми, з якими ви зав’яжете знайомства далеко від дому. Завдяки відрядженням і переговорам, Водолії досягнуть кар’єрних вершин. Не знижуйте темп, будьте в тренді, дійте. Енергії вистачить на все, але на дрібниці все одно не розмінюйтесь. У сімейній сфері від вас буде потрібно максимальна витримка та відповідальність.

Гороскоп 2020: Риби

Замріяні і загадкові Риби у 2020 році, як і раніше, у своїй стихії. Це означає, що від ілюзорного бачення світу, як і від пошуків ідеалу, ви не відійдете ні на крок. А ось і даремно, так як ситуації в житті виникнуть непередбачувані, а підходити до їх вирішення доведеться реалістично і спритно. Наприклад, у фінансовій сфері станеться якийсь незримий переворот. Його наслідки змусять інакше ставитися до зароблених грошей, стати економнішими і практичнішими в покупках.

Гороскоп на 2020 рік Рибам, які давно хочуть знайти гармонію в особистому житті, пророкує для цього масу шансів. Не пропустіть момент, прислухайтеся до будь-якої інформації і порад мудрих друзів. 

У плані здоров’я рік Щура досить тривожний і складний. У сенсі, вам доведеться часто звертатися в поліклініку, пройти обстеження і нарешті вибрати здоровий спосіб життя. Досить вже мучити організм марною їжею, пасивністю і нервовою нестабільністю.

Гороскоп складений на основі астрологічного прогнозу видання «Астророк»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно