Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото

Плаття на Новий рік 2020 повинно бути вишуканим, адже прийдешній рік особливий. Це високосний рік, також він розпочинає 12-річний цикл східного календаря. Тому якщо не знаєте, що одягнути на Новий рік, тоді слідуйте нашим порадам.

ВІДЕО ДНЯ

Фешн-експерти дали прогноз щодо трендових кольорів цієї зими – у моді будуть популярні всі відтінки жовтого. Але «най-най» – колір, який можна охарактеризувати як «пряна гірчиця». Але не варто на цьому зациклюватися, головне – щоб колір пасував власниці наряду.

Читайте також:
Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти, меню на Новий рік
Реклама

Ще один відтінок, який сподобається символу 2020 року – Щурові, є попелясто-сірий. Можна вибрати наряди з тканини у кольорі метал, декорований різними паєтками.

Сукня на Новий рік 2020: рекомендації

  • Обирайте плаття з пишним подолом.
  • Звертайте увагу на сукні жовтого кольору.
  • Доречним буде також чорне плаття, але із золотим декором.
  • У тренді також кольорові комбінезони.
  • Класика також у моді – біла блуза з рукавами-ліхтариками.
  • Асиметрична модель плаття з одним оголеним плечем – саме те.
Реклама

Плаття з пишним подолом

Щоб здобути прихильність Щура в наступаючому році, на плаття скупитися не варто. Чим об’ємніше, пишніше, з безліччю орнаментів і прикрас буде новорічне плаття або костюм, тим більше ви порадуєте символ 2020 року. Астрологи рекомендують зупинити свій вибір на сукні з пишним подолом. Ідеальний варіант – елегантний корсаж і поділ з безліччю вставок.

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 01

Добре виглядає об’ємне плаття, забарвлене по градієнту від яскравого і насиченого кольору, до нейтрального – сірого або білого.

Реклама

Якщо ви все ж вирішите зупинити свій вибір на маленькій чорній сукні, то тут насиченим і «багатим» повинен бути матеріал: оксамит, мереживо, тюлева основа, і добре було б, якби вздовж усієї сукні була пущена золота нитка.

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 02

Кольорові комбінезони

Жінка, яка вибирає комбінезон, підсвідомо хоче поєднати в своєму образі і ніжну жіночність, і чоловічу брутальність. Тому віддавати перевагу комбінезонам у новорічну ніч варто тим, хто розраховує на зліт кар’єрними сходами в наступаючому році. Символ року зрозуміє, що перед ним ділова жінка, налаштована на успіх. І з нею краще не жартувати. При цьому зовсім не обов’язково вибирати наряд нудних, темних відтінків. У кольоровому комбінезоні, повірте, ви будете справжньою королевою новорічної ночі. Можна, до речі, розглянути і принтовий варіант. Найпопулярніші орнаменти – рослинний і квітковий. А ось від хижого анімалістичного принта краще відмовитися.

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 03
Читайте також:
Новорічний манікюр 2020 року: фото та ідеї

 

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 04
Реклама

Біла блузка з рукавами-ліхтариками

Зачекайте говорити: «Фу, це ж так нудно!». Біла, широка блузка з пишними руками в 2020 році саме те. Це і відсилання до вікторіанської епохи, і трохи від ранньої Мадонни, і кивок у бік весільних настроїв. Біла блуза може бути як просторою, так і сильно звуженою до талії, плюс об’ємний рукав.

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 05

Альтернативою може стати корсет з «накладними» рукавами. Витончено, але дуже секусуально. При цьому потрібно пам’ятати про те, що чим пишніший рукав, тим спокійніший і легший повинен бути низ виробу: сувора спідниця-олівець, прості, однотонні брюки.

Читайте також:
Меню на Новий рік 2020: які новорічні салати приготувати

Для модниць-хуліганок підійдуть і шкіряні шорти, але тут вже треба враховувати дрес-код вечірки, якщо він дозволяє такі сміливі поєднання в одязі, чому б ні? До речі, не забудьте про помаду мандаринового кольору: тренд наступаючого сезону. Та й образ вийде – пожежа!

 

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 06
Реклама

Асиметрична модель з одним оголеним плечем

Асиметрія, де одне плече неодмінно оголене, (блузка або плаття) вже другий рік актуальніше будь-яких суконь-комбінацій і дуже виграшний варіант для зустрічі Нового року 2020. Навіть якщо сам наряд спокійних тонів, незвичайний крій робить його безумовно ошатним. Тим більше, зверху завжди можна накинути оксамитовий піджак, за рахунок поєднання різних фактур це додасть образу шику, а ви почуєте масу приємних компліментів на свою адресу.

 

Плаття на Новий рік 2020: які кольори в моді, тренди пошиву та фото – 07

А що із взуттям?

Очевидно, що взуття варто вибирати в залежності від наряду і формату вечірки. Але відзначимо, що строгих правил сьогодні немає. Хочете надіти босоніжки? – Будь ласка. Туфлі зі шнурівкою і оголеним носом? Чому б ні. Зараз актуальні також ботильйони.

Фото: asos.com

За матеріалами: КП

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно