Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

8 березня 2020 року: чи буде цей день офіційним вихідним

8 березня 2020 року: чи буде цей день офіційним вихідним

В останні роки чимало людей задаються питанням – чи відмінено 8 Березня? Такі розмови виникли у зв’язку з численними повідомленнями про, начебто, скасування такого свята, як Міжнародний жіночий день, або, принаймні, зміни його акцентів.

ВІДЕО ДНЯ

У календарі свят на 2020 рік, згідно розпорядження Мінсоцполітики, передбачено низку додаткових вихідних. Серед них передбачені вихідні, в тому числі і на свято Міжнародного жіночого дня.

Читайте також:
"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди до 8 Березня
Реклама

У 2020 році свято 8 Березня припадає на неділю. Через це вихідний день автоматично переноситься на понеділок, 9 березня. Тож у березні 2020 року українці матимуть довгий вихідний: із 7 березня (субота) – по 9 березня (понеділок). Тому, якщо у ваших планах відправитись у ці весняні дні на відпочинок, то можна вже їх планувати.

Вітання з 8 Березня у прозі

Інтернет-видання PMG.ua пропонує заздалегідь підготуватись до свята 8 Березня та подбати про гарні привітання з Міжнародним жіночим днем.

Реклама

***

Дорогі жінки, красуні і розумниці! Вітаємо Вас з цим прекрасним святом – 8 Березня! Бажаємо здоров’я, весняного настрою, теплого сонця, усмішок, радості та удачі. Нехай Ви будете завжди оточені турботою, увагою і любов’ю.

8 березня 2020 року: чи буде цей день офіційним вихідним – 01
Реклама

***

Милі жінки, будьте завжди чарівні і привабливі. Нехай тепле весняне сонечко зігріває Вас, а любов близьких зігріває Ваші душі. Нехай на роботі Вас цінують і поважають. Нехай на серці буде по-весняному тепло, а в домі панує аромат квітів. Зі святом!

***

Від щирого серця вітаємо з Міжнародним жіночим днем і бажаємо великої любові і щастя в житті, неймовірної радості і ніжних слів, доброї удачі і нев’янучої краси, приголомшливих можливостей і чудового настрою.

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем і хочу побажати бути в понеділок сталевою леді, у вівторок – кокеткою, в середу – чарівною жінкою, в четвер – дівчинкою в душі, в п’ятницю – прекрасною леді, в суботу – мрійливою панянкою, у неділю – милим ангелом. І не забувай в усі ці дні обов’язково бути коханою і щасливою.

Читайте також:
Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці?
Реклама

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем і від щирого серця бажаю тепла, любові і краси, яскравих мрій, великих бажань і сліпучих усмішок, чудес, веселощів, світлої радості та щастя, удачі, пристрасті, досконалості і блискучих перемог!

***

У Міжнародний жіночий день я від чистого серця поспішаю тебе привітати і побажати легких і творчих буднів, чудесних і вражаючих вихідних, цікавих справ, яскравих і добрих емоцій, щасливих і світлих надій, неземних і найніжніших почуттів любові.

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем! Нехай у восьмий день весни:

  • чудо з’явиться в житті;
  • світло проникне в душу;
  • натхнення осяє долю;
  • світ стане яскравіше;
  • яскравістю і неповторністю закрутять події.
Реклама

Бажаю: добрих справ, красивих людей, жіночого щастя, безмежних можливостей, несподіваних подарунків, приємних сюрпризів. Нехай все починається з посмішки!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно