Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ТСН покаже маловідомі туристичні локації Закарпаття

ТСН покаже маловідомі туристичні локації Закарпаття

Українська Швейцарія на Закарпатті та Шрі-Ланка у дельті Дніпра: ТСН запускає спецпроект «Україна All inclusive» про маловідомі туристичні місця в Україні. 

ВІДЕО ДНЯ

15 червня о 19.30 в ефірі ТСН на каналі «1+1» відбудеться прем’єра спецпроекту «Україна All inclusive» про маловідомі туристичні локації в Україні, які змагаються у самобутності та красі з популярними закордонними курортами. У 5-серійному циклі сюжетів команда спецпроектів ТСН розвідує нові туристичні маршрути та випробовує ідеї відпочинку всередині країни.

Читайте також:
Солотвино 2020: коли старт сезону та які ціни в цьому році
Реклама

Авторами сюжетів стали 5 журналістів ТСН – Мирослав Ганущак, Тетяна Штан, Марина Макущенко, Людмила Бадалян та Марія Шевченко. Вони склали для глядачів путівник нестандартного відпочинку та покажуть, де шукати українську Португалію, Мальдіви, Швейцарію, Шрі-Ланку, а також приголомшливі місця, аналогів яким немає у світі, – пише прес-служба 1+1. 

«Сьогодні для багатьох українців залишається відкритим питання, де провести свою літню відпустку, адже в умовах пандемії популярні закордонні туристичні напрямки закриті. Але насправді у нашій країні є все, за чим ми звикли їздити в Європу, Туреччину чи Єгипет. Наша команда у спецпроекті «Україна All inclusive» відкриє невідому туристичну Україну. Ми намагалися знайти найрізноманітніші місця, щоб кожен обрав для себе найкращий варіант відпочинку – гори, море, гастротуризм, екстремальні чи медитативні розваги. Крім того, ми знайшли справді «інстаграмні» локації, щоб після відпустки залишилися не тільки яскраві враження, а у оригінальні фото у соцмережах»,  – розповідає заступник директора департаменту з нових форматів Ольга Кашпор.

Реклама

Під час зйомок спецпроекту команда ТСН відвідала Херсонську, Полтавську, Закарпатську, Івано-Франківську та Тернопільску області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно