Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підтримали найбільш вразливих мешканців села Ратівці

Підтримали найбільш вразливих мешканців села Ратівці

СТОВ «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу надало допомогу незахищеним категоріям населення. Прояв доброти й милосердя за нинішніх несприятливих умов для всього людства є надзвичайно актуальним. Так, справді, зараз усім непросто: будь то власник невеличкого магазинчика, що зазнав значних збитків за період вимушеного простою, чи мама двох діток, яка працює й водночас штудіює зі своїми школярами обов’язкову програму. Але як же важливо зуміти посеред накопичених карантинних труднощів подбати про ближніх, надати посильну допомогу тим, кому довелося найтяжче.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді

Керівниця Ратівецької сільської ради Тетяна Андрусь спільно з членами виконкому зініціювала проведення благодійної акції в селі. Реалізувати добрий задум вдалося завдяки підтримці давніх партнерів – сільськогосподарського підприємства «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу. Суть благодійної справи полягала в тому, аби надати допомогу найбільш незахищеним категоріям населення, зокрема малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідність, самотнім стареньким. Зазначимо, що для них закупили найнеобхідніші в кожному господарстві продукти.

Реклама
Підтримали найбільш вразливих мешканців села Ратівці – 01

Треба було бачити очі людей, які були приємно вражені такою турботою. Для всіх це стало хорошою допомогою за умов карантину, коли й без того скрута ще посилилася. Ратівчани та колектив сільської ради щиро вдячні керівництву СТОВ «Агро-Лучки» за розуміння та підтримку. Дуже цінно знати, що є на кого покластися в непростій ситуації.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно