Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Дурять людей", – Геннадій Москаль емоційно прокоментував ситуацію, яка склалася на Закарпатті

"Дурять людей", – Геннадій Москаль емоційно прокоментував ситуацію, яка склалася на Закарпатті

"Дурять людей", – Геннадій Москаль емоційно прокоментував ситуацію, яка склалася на Закарпатті

Екс-очільник Закарпаття Геннадій Москаль прокоментував журналістам ситуацію, яка склалася в області у ці дні. Йдеться про паводок, який наробив у краї багато лиха. Зокрема, велика вода затопила дворогосподасртва, пошкодила дороги та мости. Тільки у Закарпатській області 195 мостів потребують ремонту. Але ні один не включають у "Велике будівництво". І зараз на все це прийшла велика вода.

ВІДЕО ДНЯ

Про це під час включення в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту "Чудова четвірка" на телеканалі ZIK заявив колишній Геннадій Москаль. Коментуючи масштабні паводки, політик зауважив, що раніше питанням укріплення берегів річок на місцях займалися обласні державні адміністрації. Однак зараз цим питанням опікується Державне агентство водних ресурсів, однак на вирішення цієї проблеми з держбюджету не було виділено жодної копійки.

Читайте також:
Москаль зробив резонансну заяву: "Децентралізація призведе до зникнення Закарпатської області"
Реклама

Також Геннадій Москаль звернув увагу на ще одну проблему гірських районів – будівництво та ремонт мостів. "Ще один неук очолює "Укравтодор". 195 мостів налічується тільки в Закарпатській області, як підлягають ремонту. Але ні один не включають в це велике, надуте будівництво. Дурять людей великою програмою "Велике будівництво". Але на це все прийшла велика вода. От вам і відповідь. А подивіться, скільки мостів зносять! Невже не бачили, що мости у критичному стані? Вони відносяться до державних! Ті, що відносяться до районних і обласних адміністрацій, ці більш-менш витримали. А ті, що у державній власності – все на дороги! На мости ніхто коштів не дає " – наголосив Геннадій Москаль.

На думку ексчиновника, така провальна політика влади – це наслідок некомпетентності, непрофесіоналізму та "гільдяйства". Докладніше – у сюжеті.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно