Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатців просять бути дуже пильними у найближчі дні

Закарпатців просять бути дуже пильними у найближчі дні

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України Управління Служби безпеки України у Закарпатській області просить громадян бути пильними. СБ України закликає мешканців та гостей області дотримуватися заходів безпеки під час перебування в публічних місцях у святкові та вихідні дні, інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі речі або транспортні засоби.

ВІДЕО ДНЯ

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких викликає підозру. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об’єктів, будівель органів влади та управління.

Читайте також:
СБУ кваліфікувала повідомлення про замінування церков у Закарпатті як підготовку до теракту
Реклама

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення терористичної та сепаратистської діяльності просимо повідомляти Управління СБ України в Закарпатській області за номерами +38 (0312) 69-15-16; +38 (0312) 61-31-00; +38 (097) 256-54-30 або на електронну поштову скриньку: [email protected]. Як зазначають в СБУ, конфіденційність гарантована.

"Прохання не бути байдужими до власного життя та безпеки оточуючих. Крім того, в умовах підвищеної небезпеки пандемії, необхідно додержуватися заходів індивідуальної безпеки в громадських місцях", – зауважили в Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно