Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Потрібно віддаватися справі повністю: у Мукачеві митці та підприємці говорили про соціально-відповідальний бізнес

Потрібно віддаватися справі повністю: у Мукачеві митці та підприємці говорили про соціально-відповідальний бізнес

Потрібно віддаватися справі повністю: у Мукачеві митці та підприємці говорили про соціально-відповідальний бізнес

Туристичні магніти Закарпаття щороку поповнюються новими закладами і локаціями. Одним із таких закладів вже багато років є кондитерський дім "Bondarenko". Це вже частина туристичного маршруту Закарпаття. Цей заклад відвідують всі туристи, які приїжджають в наш край", – зазначив кандидат у депутати до Мукачівської районної ради Олександр Радиш.

ВІДЕО ДНЯ

Підтримувати талановитих митців та сприяти розвитку туризму на Закарпатті – одне із ключових завдань, яке Ігор Бондаренко гідно виконує вже не один рік. Тому він влаштував зустріч із митцями, які безпосередньо доклали зусиль для створення затишку у його кав’ярнях.

Митці розповіли, як створювалися ідеї, та як важливо, аби керівник закладу був зацікавлений у розбудові власного бізнесу  та створення умов для покращення туристичного розвитку краю. Обговорили під час зустрічі і важливість розбудови бізнесу та як привабити туристів навіть під час пандемії. "Туристів стало менше. Нам необхідно створювати от такі родзинки, так звані мукачівські магніти", – зазначив кандидат у депутати до Закарпатської обласної ради Ігор Бондаренко.

Реклама
Читайте також:
Коли слова не розходяться з ділом

Серед основного кандидати у депутати від партії "Слуги народу" наголосили на тому, як важливо, щоб досвідчений підприємець своїм бізнесом допомагав громаді. Зокрема, забезпечував робочими місцями та гідними умовами праці і зарплатнею.

Реклама

"Дуже важливо підходити до своєї справи відповідально. Потрібно жити цією справою, щоб вона процвітала і давала хороший результат. Бо якщо ти просто займаєшся бізнесом і заробляєш на цьому гроші, то це свправа на два-три роки. Душа від цього не наповниться чимось хорошим. Тому потрібно віддаватися справі повністю", – зауважив кандидат у депутати до Мукачівської міської ради Василь Гарагонич. Докладніше – у сюжеті "М-студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно