Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Група закарпатців заробляли на наданні доступу до кодованих телеканалів

Група закарпатців заробляли на наданні доступу до кодованих телеканалів

Група закарпатців заробляли на наданні доступу до кодованих телеканалів

На Закарпатті поліція припинила діяльність зловмисників, які незаконно здійснювали ретрансляцію телевізійних каналів, в тому числі заборонених для показу в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники відділу протидії кіберзлочинам в Закарпатській області встановили, що четверо жителів Ужгородщини, віком від 25 до 40 років, налагодили схему незаконного заробітку, надаючи заборонені послуги. Шляхом втручання у роботу електронно-обчислювальних машин, чоловіки здійснювали несанкціоноване перепрошивання smart-телевізорів та android-приставок зі створенням play-листів телевізійних каналів, з подальшим незаконним наданням доступу до перегляду кодованих телевізійних каналів. Свої послуги чоловіки надавали за визначену щомісячну плату, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Кодування супутникового ТБ: перші підсумки та попередження про подорожчання
Реклама

За фактом злочину слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 361 Кримінального кодексу України (Незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж).

Під процесуальним керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури слідчі спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинності провели обшуки за місцем проживання фігурантів та здійснення ними незаконної господарської діяльності. В ході процесуальних дій правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, smart-телевізори, android-приставки, які використовувалися у вищевказаній незаконній діяльності.

Реклама

Досудове слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно