Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Які зміни чекають українців у листопаді

Які зміни чекають українців у листопаді

В останній місяць осені в Україні стануться зміни та нововведення у різних галузях. Зокрема, газ дорожчає, а "Укрпошта" працюватиме без вихідних.

ВІДЕО ДНЯ

Нові ціни на газ. Від початку листопада блакитне паливо здорожчає. Ціна для побутових споживачів підвищиться на 35%. Відтак, вартість природного газу в рамках тарифу "Місячний" становитиме 6 гривень 33 копійки за кубічний метр.

Читайте також:
Погода на листопад: дані синоптика та метеосайтів
Реклама

Для клієнтів, які в листопаді підключать тариф "Річний", ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6 гривень 45 копійок. Утім, нові ціни не стосуються тих, хто підключив тариф "Річний" раніше. Ці користувачі продовжать платити за ціною, яку зафіксували під час переходу на літній тариф.

Центральна виборча комісія має офіційно оголосити остаточні результати місцевих виборів в Україні. У містах, де міського голову не визначили в першому турі, через недостатню кількість голосів виборців, відбудуться другі тури. Вони мають відбутися через три тижні після 25 жовтня, тобто до 15 листопада.

Реклама

Зміна процедури надання електронних віз для в’їзду до України. Їх видаватимуть значно швидше. Термінове оформлення такої візи становитиме один робочий день, а звичайна процедура розгляду – три дні, замість дев’яти, як було раніше. Зменшиться і вартість такої послуги. Разова е-віза коштуватиме 20 доларів, замість 85.

Великі міста на своїх дорогах знизили поріг швидкості авто. Відтепер, у містах почав діяти швидкісний режим дорожнього руху у 50 км/за годину. Обмежувальний знак у 80 кілометрів за годину на всіх ділянках комунальники вже прибирають. Адже вже з неділі – там почав діяти прописаний правилами дорожнього руху швидкісний режим у місті. Тож, там, де ви звикли їхати 80 км/на годину, буде діяти обмеження у 50 км/за годину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно