Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити

Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити

Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити

2021 рік вже зовсім скоро, а за східним календарем – це рік Білого Металевого Бика або Вола. Астрологи вже готують нам свої прогнози, щоб розповісти чого ж нам чекати від цього могутнього трудяги. Але, перш за все, нам треба правильно зустріти символ Нового року.

ВІДЕО ДНЯ

Бик, як і годиться жуйній тварині, постійно щось жує. Йому не треба особливої ​​вишуканості, головне – їжі повинно бути вдосталь і вона повинна бути смачною!

Читайте також:
Новий рік 2021: рік якої тварини буде за східним гороскопом
Реклама

Ми вирішили розповісти про те, що приготувати на новорічний стіл 2021 в рік Бика, як красиво і незвично прикрасити новорічні рецепти. Наші рецепти допоможуть вам вирішити, що готувати на Новий рік 2021 – рік Бика!

Бик – тварина проста. Як і будь-яка інша жуйна тварина, він любить пожувати, він їсть часто і багато. І звичайно бик – це травоїдна тварина. Все це можна тримати в голові при складанні новорічного меню 2021 і при оформленні столу.

Реклама
Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити – 01

Що приготувати на Новий 2021 рік Бика? 

Рецепти з фото допоможуть дати правильну відповідь на це актуальне питання. По-перше, їжа повинна бути простою – це правило №1 для новорічного столу 2021. Добре б, щоб новорічні страви 2021 були білого кольору, тому що це рік Білого Бика. Тут можна згадати про майонез, сметану, йогурт, яєчні білки.

Білий – це благородний колір, колір чистоти. Білі скатертини, білий посуд, новорічні білі стрічки на столі, вишукані серветки, білі свічки, шишки і сніг – все це буде доречно для оформлення новорічного столу. А ще стихія цього року – це метал, тому бик-2021 металевий. І порадувати його можна якимось металевим посудом і декором.

Реклама
Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити – 02

А тепер про головне – новорічні страви. Обов’язково варто приготувати салати на Новий рік 2021. Трави, листя, такі як зелений салат, петрушка, зелена цибуля, шпинат, кріп напевно оцінить Бик. Як і овочі. Рік Бика варто зустрічати, як ми вже зазначили, білими стравами, тому і салати варто готувати і оформляти, використовуючи білий колір. Тобто з білих або світлих овочів, фруктів, інших інгредієнтів, або ж просто прикрашати ними страви.

У рік Білого Бика салати підійдуть овочеві і фруктові, зі свіжих овочів і фруктів або солінь. І за кольором, і за смаком також ідеально підійдуть для новорічних салатів яйця і сир. Білий, як фета, або бринза. 

Читайте також:
Якою буде погода в Україні на Миколая та Новий рік: синоптики дали прогнози

Ви можете використовувати рецепти ваших улюблених сирних салатів для нового року, сирних кошиків, сирних млинчиків. Також це дуже популярні інгредієнти для листкових салатів, які не тільки мають потрібний нам колір, але також відрізняються вишуканим смаком.

Оскільки ми прагнемо отримати не тільки смачні, але і красиві новорічні страви, виникає питання, як прикрасити листкові новорічні салати? 2021-й – рік Бика, тому можна зробити милих телят і бичків із сиру і ковбаси, у вигляді новорічних канапе або бутербродів. Відмінна новорічна закуска, яка прикрасить ваш новорічний стіл 2021.

Меню на Новий рік 2021: що повинно бути на новорічному столі та як його прикрасити – 03
Реклама

Ну, а що на гаряче готувати на новий 2021 рік Бика? Навряд чи варто подавати на новорічний стіл яловичину і телятину. Швидше, тут підійдуть інші види м’яса. І обов’язково з овочами, кашами, крупами, зернами в загальному, якщо ви не забули про традиційну їжу бика.

Рецепти нових салатів на Новий рік 2021 дивіться за цим посиланням.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно