Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні поховають знану мукачівку

Сьогодні поховають знану мукачівку

31 січня відійшла у вічність колишній працівник управління праці та соціального захисту населення Ленд‘єл Людмила Іванівна. Як повідомляє Мукачівська міськрада, дружина колишнього Мукачівського міського голови Ленд’єла Золтана Золтановича померла на 74-ому році життя. 

ВІДЕО ДНЯ

Людмила Іванівна після закінчення середньої школи розпочала трудову діяльність працівницею заводу "Мукачівприлад" та заочно навчалася у Львівському політехнічному інституті. Згодом працювала на посаді інженера-технолога у відділі головного технолога заводу.

Читайте також:
Відійшов у вічність відомий футболіст із Мукачівського району
Реклама

З 1995 року працювала спеціалістом відділу субсидій виконкому міської ради та спеціалістом управління праці та соціального захисту Мукачівської міської ради. Була надзвичайно працьовитою, енергійною, порядною та щирою людиною, яка завжди допомагала колегам по роботі та мешканцям міста.

"Світлий, добрий спомин про Людмилу Іванівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею", – зазначили у міськраді.

Реклама

Прощальна панахида відбудеться сьогодні, 2 лютого, о 13 годині у приміщенні Будинку ритуальних послуг на Центральному кладовищі по вулиці Томаша Масарика. Світла пам’ять…

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно