Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Велосипеди для листонош від СТОВ «Агро-Лучки»

Велосипеди для листонош від СТОВ «Агро-Лучки»

Нещодавно «автопарк» відділення «Укрпошти» у Великих Лучках поповнився п’ятьма блискучими білими велосипедами. Усе це – напрочуд потрібний подарунок від дирекції СТОВ «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу. 

ВІДЕО ДНЯ

Двоколісний транспорт був вкрай необхідний для листонош, адже і саме село велике, і дільниці відповідно. Робота поштарів у сільських відділеннях дуже непроста. Зарплата мізерна, відповідальність колосальна, бо ж необхідно вчасно доставити людям не тільки періодику, а й важливі листи, видати пенсію. А ще це – десятки кілометрів дороги, яку доводиться долати і в спеку, і в дощ, і в заметіль…

Велосипеди для листонош від СТОВ «Агро-Лучки» – 01
Реклама

Увесь колектив відділення зв’язку складається усього з шести осіб. Очолює відділення Ольга Шипович, яка, до слова, трудиться на пошті вже 45 років. Правою рукою Ольги Дмитрівни в усіх питаннях є її заступниця Тетяна Теличка. І, власне, працюють листоношами Оксана Гайнас, Оксана Бойко, Оксана Яркова та Олена Волошин. Вони обслуговують населення, власне, Великих Лучок та частини населеного пункту, яку називають Новими Лучками. 

Читайте також:
СТОВ «Агро-Лучки» надало допомогу засобами індивідуального захисту Ракошинській сільській раді
Реклама

Ольга Дмитрівна розповідає, що за кожною поштаркою закріплена своя дільниця. Кореспонденцію, пенсію, соціальну допомогу розвозять щодня, крім понеділка й середи. І ніякі стихії не можуть стояти на заваді, аби вчасно дістатися адресатів.

Двоколісні подарунки листоношам люб’язно доставили заступник генерального директора СТОВ «Агро-Лучки» Михайло Савинець та начальниця відділу соціального розвитку Євгенія Керча. Очільниця поштового відділення і весь колектив задоволені обновками та щиро вдячні  дирекції СТОВ «Агро-Лучки» за вагому допомогу. Приємно відчувати, що їхню працю все-таки цінують і поважають.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно