Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Корисні подарунки для Великолучківської школи від СТОВ «Агро-Лучки»

Корисні подарунки для Великолучківської школи від СТОВ «Агро-Лучки»

Корисні подарунки для Великолучківської школи від СТОВ «Агро-Лучки»

Для Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ступенів СТОВ «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу надає допомогу не вперше. І це вже традиція, адже, товариство бере свої витоки й було засноване саме у Великих Лучках, завжди підтримує соціальну сферу загалом і освітні заклади зокрема. 

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно керівництво «Агро-Лучок» подарувало школі принтер, а також два телевізори для потреб учнів 5-11 класів. На сьогодні ця техніка не розкіш, а гостра необхідність, нею щодня послуговуються в навчальному процесі. Директорка школи Надія Рубіш радо зустрічала гостей із подарунками. Із теплим візитом сюди завітали заступник генерального директора СТОВ «Агро-Лучки» Михайло Савинець, новообраний голова Великолучківської об’єднаної територіальної громади Василь Коштура та заступник голови Іван Зозуля. Іншим разом відвідали заклад і начальниця відділу соціального розвитку «Агро-Лучок» Євгенія Керча та керуюча справами виконавчого комітету Тетяна Логойда.

Читайте також:
Велосипеди для листонош від СТОВ «Агро-Лучки»
Реклама

Підприємство профінансувало також придбання двох стелажів для шкільного музею, у якому зібрані книги із особистої бібліотеки уродженця села, письменника Юрія Керекеша. Цього року, до слова, відзначатимуть 100-річчя з дня народження літератора. З цієї нагоди до літа музею передадуть його особисті речі. До слова, кілька років тому «Агро-Лучки» взяли участь у співфінансуванні видання книги про видатного земляка.

Музей, хоч і розміщений у приміщенні школи, стосується історії всього села. Тут, наприклад, підготовлені тематичні виставки «Герої серед нас», «З історії школи», «Моє село – моя історія жива». Дещо раніше кімнату відремонтували за фінансування на той час сільської ради, а СТОВ «Агро-Лучки» виділило кошти на закупівлю стелажів та стендів для експонатів. Цього ж разу допомогло доповнити іще кількома. 

Реклама
Корисні подарунки для Великолучківської школи від СТОВ «Агро-Лучки» – 01

Директорка школи Надія Іванівна та весь колектив навчального закладу вдячні за підтримку керівництву СТОВ «Агро-Лучки». Тепер освітяни працюватимуть із ще більшим натхненням, яке дарують хороші люди та приємні сюрпризи.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно