Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Облагородили меморіал у Завидові

Облагородили меморіал у Завидові

Підтримало ініціативу СТОВ «Агро-Лучки» Українського аграрного холдингу.

ВІДЕО ДНЯ

Пам’ять про героїчні подвиги наших пращурів важлива не тільки для тих, кого вже немає на цьому світі, не тільки для нас, а й для майбутніх поколінь, адже прикладом поваги до минулого ми виховуємо почуття патріотизму й шанобливе ставлення і до самих себе. 

Друга світова війна стала однією з найстрашніших в історії людства. У її жорнах перемелено мільйони доль, її жертвами стали жителі кожного міста й села на теренах України. 

Реклама
Читайте також:
Велосипеди для листонош від СТОВ «Агро-Лучки»

Адміністратор СТОВ «Агро-Лучки», а в недавньому минулому сільська голова  Ірина Роман є справжнім патріотом свого рідного села Завидово. Упродовж тривалого часу (а це 30 років роботи секретарем та головою)  вона ревно вболівала за громаду, клопоталася за покращення комфортних умов проживання для всіх місцевих мешканців та поліпшення благоустрою довколишньої території.

Реклама
Облагородили меморіал у Завидові – 01

Однією з останніх ініціатив Ірини Василівни став ремонт пам’ятника загиблим воїнам-односельцям у роки Другої світової та упорядкування прилеглої території. Необхідні для такої благородної справи кошти виділило СТОВ «Агро-Лучки». З такою підтримкою вдалося прокласти нову бруківку в місцях, де стара розвалилася, зробити бордюри, поставити 42 метри металевої огорожі. Ретельно перефарбували і фундамент, і паркан, і елементи біля пам’ятника, і лавки. Принагідно обкосили прилеглу територію, де потрібно, побілили. Усе до ладу – любо глянути. Важливу справу зробили, адже це не просто меморіал, а місце пам’яті й нашої вдячності за подвиг предків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно