Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами
ВІДЕО ДНЯ

Майже кожен хоч раз у житті вибирав нові меблі у своє помешкання. І якщо у великих містах із цим легше, бо вибір набагато більший, то в маленьких містах важко знайти щось дійсно якісне і за доступну ціну. Зазвичай, у таких містах є кілька магазинів і "точок" на ринках, де меблі обирають у каталогах. Тому нерідко в помешканні знайомих можна помітити таку ж шафу у спальні, чи стіл у вітальні, як і у вашому будинку.

Але, якщо ви бажаєте, аби ваші меблі були унікальними, якісними і не такими, як у всіх, то слід звертатись в авторські майстерні. Одна з таких – "Лофтік". "Лофтік" – це авторська майстерня з виготовлення меблів на замовлення. Знаходиться вона у Мукачеві, а от меблі, які тут виробляють, можна побачити не лише у різних куточках Закарпаття, але й за межами області. Наприклад, у Маріуполі, Харкові, Києві, Львові.

Реклама
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 10
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 11
Реклама

Загалом, авторська майстерня "Лофтік" реалізувала вже близько 40 проектів, як для різних закладів, так і для приватних будинків та квартир. "Лофтік" виготовляв авторські меблі для офісів, магазинів, аптек, кав’ярень Ужгорода. У Мукачеві їхні вироби можна побачити у спортивно-оздоровчому комплексі "Aqua City", у "Маленькій пекарні", яку кілька місяців тому відкрили у центрі міста, в ресторані "Міленіум", у квітковій крамниці "Flower room" і навіть у Лікарні святого Мартина. Також побачити меблі від "Лофтік" можна у Виноградові і Сваляві.

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 12
Читайте також:
У Мукачеві виготовляють неймовірні дерев’яні вироби, які чудово впишуться в будь-який інтер’єр
Реклама
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 13
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 14
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 15

Історія "Лофтіка" почалась у 2017 році. Двоє друзів – Богдан Газій та Євген Блінкін – твердо вирішили, що хочуть займатись виготовленням меблів. Довго думали над назвою авторської мастерні. "Нам хотілося, аби вона була милозвучною, легко вимовлялась і щоб із самої назви було зрозуміло, чим ми займаємось, – ділиться Богдан Газій. – Ми – молода команда, тому для нас було важливо, щоб назва майстерні не звучала грубо. І щоб це не був набір важких ініціалів".

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 16
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 17

На початку інвестиції були дуже обмежені, тому хлопці взяли в оренду невелике складське приміщення у Мукачеві і почали двох самотужки виготовляти меблі – із натурального дерева й металу. З’явились перші замовлення.

Реклама

Зараз у "Лофтіку" розробляють і дизайн, і власне виготовляють меблі, і встановлюють їх. 90% замовлень – це меблі у стилі лофт. "Ми умебльовуємо заклади під ключ. Тобто, коли приходить замовник, ми стараємось, аби він ні на кого не відволікався. Якщо, наприклад, треба умеблювати магазин, то ми виготовляємо все – починаючи від світильника і закінчуючи зовнішньою вивіскою. Але, звісно, користуємось і послугами субпідрядних компаній. Наприклад, тих, які займаються пошивом м’яких основ, – розповідає Богдан Газій. – Спочатку ми ведемо переговори із замовником, потім створюємо 3D-проекцію, погоджуємо її і ведемо увесь проект – від макету до встановлення меблів. У день замовлення наш дизайнер робить 3D-проекцію виробу із кошторисом. Узгоджується і ціна, яка залежить від витраченого матеріалу. Ціни в нас дуже адекватні. Нещодавно ми виготовляли меблі для одного магазину одягу. Замовнику все обійшлось у 35 тисяч гривень".

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 18

Під час зустрічі із замовником у "Лофтіку" складають протокол зустрічі та план замовлення, в якому вказані кольори, терміни, розмір передоплати. Підписується двостороння угода. Зазвичай, увесь процес розробки, виготовлення і встановлення меблів займає близько місяця.

"Ми хочемо зрозуміти потребу замовника. У нас є інженер із 20-річним стажем. І дизайнер. Саме вони або вдосконалюють те, що хоче замовник, або рекомендують зробити щось по-іншому, якщо це необхідно. Використовуємо тільки екологічно чисті матеріали. Це наша позиція і ми від неї не відмовимось. І дерево, і метал обробляємо якісними матеріалами. До речі, не використовуємо ніяких комплектуючих, все виготовляємо самі", – зазначає Богдан Газій.

Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 19
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 20

Як розповідає один із засновників "Лофтіка", людина, яка замовила меблі в них, може бути впевнена в тому, що отримає якісні екологічно чисті меблі. Також матиме супровід спеціалістів, які втілять у реальність будь-який задум. "Чим важчий проект – тим він цікавіший", – підсумовує Богдан Газій.

Реклама
Авторська майстерня "Лофтік": як у Мукачеві виготовляють унікальні меблі за доступними цінами – 21

"Лофтік" у соцмережі Інстаграм

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно