Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сусідня країна змінить правила в’їзду для іноземців

Сусідня країна змінить правила в’їзду для іноземців

Нові правила можуть оголосити вже цього тижня, адже Польща розглядає можливість запровадження вимоги негативного тесту на коронавірус для в’їзду в країну. Про це повідомили топ-посадовці охорони здоров’я країни.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми розглядаємо можливість впровадження системи, згідно з якою перетин нашого кордону, особливо південного, був би можливим у випадку надання негативного результату тесту на коронавірус", – сказав заступник міністра охорони здоров’я Вальдемар Краска. 

Інформацію підтвердив міністр охорони здоров’я Адам Недзельський. Міністра запитали про плани, пов’язані із зобов’язанням мати негативний результат тесту в разі приїзду до Польщі з-за кордону. 

Реклама
Читайте також:
Чехія запроваджує нові вимоги до в’їзду іноземців

За словами Недзельського, людині з негативним результатом тесту на коронавірус не доведеться відбувати карантин після в’їзду в країну. Він зазначив, що негативний тест буде не пропуском для в’їзду в країну, а пропуском для виходу з карантину. 

Реклама

"Прикордонники заявляють, що для досягнення цієї оперативної спроможності на окремих прикордонних пунктах потрібно приблизно 48 годин. Так що я думаю, що до кінця тижня це стане фактом", – сказав Недзельський. 

Це означає, що для того, аби в’їхати в країну і не потрапити на карантин, доведеться показати негативний результат тесту на кордоні. "Ймовірно, це буде мати місце на південному і західному кордоні", – додав міністр. За його словами, Польща перебуває на порозі третьої хвилі епідемії коронавірусу, яка, ймовірно, досягне піку в кінці березня або початку квітня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно