Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Грандіозний скандал на Закарпатті: поліція викрила факт масової фальсифікації паспортів студентів

Грандіозний скандал на Закарпатті: поліція викрила факт масової фальсифікації паспортів студентів

Грандіозний скандал на Закарпатті: поліція викрила факт масової фальсифікації паспортів студентів
ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді поліцейські, спільно з представниками Центру тестування при Міністерстві охорони здоров’я, виявили в діях 20 студентів місцевого університету ознаки злочину. Йдеться про підробку документів та складання іспитів під чужими іменами. У справі триває слідство.

На Закарпатті поліцейські проводять відпрацювання по боротьбі та протидії нелегальній міграції. Так, вчора, 2 червня, оперативники відділу міграційної поліції регіону навідалися з перевіркою до місцевого університету, де серед студентів чимало іноземних громадян.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді двоє невідомих проникли в університет: подробиці

В результаті поліцейські разом із представниками Центру тестування при Міністерстві охорони здоров’я України припинили та задокументували факт махінацій з документами.

Реклама

За заздалегідь продуманою схемою, замість справжніх студентів-медиків іспит прийшли складати інші юнаки та дівчата. Саме їхні фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій. Відповідно – іспит фактично складали одні особи, а юридично бали мали зарахуватися на ім’я інших осіб, тобто діючих студентів університету.

Наразі співробітники відділу міграційної поліції спільно зі слідчими проводять документування злочину та спілкуються з усіма фігурантами. Окрім цього поліцейські перевіряють чи причетні до махінацій викладачі та адміністрація навчального закладу.

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч.3 ст. 358 Кримінального кодексу України, тобто підроблення документів. У ході слідства буде встановлено усі обставини справи та причетних до злочину осіб.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно