Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Едгар Токар відповів на звинувачення Віктора Балоги

Едгар Токар відповів на звинувачення Віктора Балоги

Сьогодні Віктор Балога оприлюднив резонансну заяву, яка стосується його головного конкурента на виборах Едгара Токара. Політик звинуватив опонента у тому, що він не має жодного бажання в демократичний спосіб перевірити результати виборів, а просто вирішив зірвати цей процес. Кандидат від "Слуги народу" Едгар Токар не забарився із відповіддю. Подаємо оригінальний авторський текст.

ВІДЕО ДНЯ

"Шановний Вікторе Івановичу! Не хвилюйтеся так сильно: ніхто нічого не зриває. Все що ми хочемо – це перевірити списки виборців, оскільки отримали інформацію від сільських голів, які стверджують, що такої кількості мешканців, що брала участь у виборах на окремих дільницях, де ви перемогли, фізично немає. Тому прошу Вас не сіяти паніку серед людей, адже ми маємо усі законні підстави, аби отримати та перевірити списки голосуючих.

Читайте також:
Едгар Токар зробив гучну заяву
Реклама

Закарпаття досі памятає явку в 96,77% під час референдуму 16 квітня 2000, яку організували за вашою вказівкою окремі особи. Я хочу, щоб ці часи назавжди лишились в минулому. Я вірю, що правда переможе, і з приходом молодих і чесних людей зміняться не лише підходи до ведення виборчої кампанії, а й до розбудови держави.

Едгар Токар відповів на звинувачення Віктора Балоги – 01
Реклама

Тому прошу усіх набратися терпіння, бо команда юристів, що відстоюють інтереси 20000 виборців та мене, як кандидата в народні депутати, мають багато доказів, що свідчать про порушення, як у день виборів, так і під час ведення агітації".

Нагадаємо, за даними ЦВК, Віктор Балога переміг Едгара Токара із незначним відривом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно