Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Знаний мукачівець оприлюднив гучну заяву, яка стосується Едгара Токара

Знаний мукачівець оприлюднив гучну заяву, яка стосується Едгара Токара

Ще 21 липня в Україні відбулися вибори до Верховної Ради. Українці обирали нових народних депутатів. Згідно з даними ЦВК, більшість голосів отримала партія "Слуга народу", яка набрала – 43,16%. Далі йде "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність" та "Голос".

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті найбільші пристрасті розгорнулися на ОВК №69. Тут перемогу здобув Віктор Балога, але його головний конкурент Едгар Токар не погоджувався з результатами. Він вимагав перерахунку голосів. Докладніше про це можете прочитати тут.

За цією боротьбою вже кілька тижнів спостерігають жителі краю. І от вчора, 4 серпня, знаний на Мукачівщині громадський діяч Сергій Саміляк оприлюднив резонансну заяву, яка стосується Едгара Токара.

Реклама
Знаний мукачівець оприлюднив гучну заяву, яка стосується Едгара Токара – 01

"Дивлячись на цей цирк, я не можу мовчати! Я є християнин та громадський діяч, у мене є три запитання до кандидата Едгарда Токара. 1. Едгард, скажіть, будь-ласка, якщо Ви такий чесний та справедливий , з якого часу Ви з’явились у команді ЗЕ? 2. Едгард, скажіть, будь-ласка, як Ви стали кандидатом по 69 окрузі від команди ЗЕ? 3. Едгард, скажіть, будь-ласка, хто в Києві через центральний штаб команди Зе посприяв щоб Ви стали кандидатом? Закарпатці, я знаю як цей кандидат з’явився і коли, переступивши через всю команду ЗЕ у Мукачеві, хитро зареєструвався на сайті, а потім нахабно і цинічно використав зв’язки свого дядька Токара Сергія та його зятя (а це зв’язки з деякими людьми з штабу ЗЕ в Києві, які посприяли, щоб Ви, Едгард, стали кандидатом). Ви знаєте, що у Вас ніякого шансу не було і команда ЗЕ в області Вас не підтримувала, а тим паче в Мукачеві", – заявив Сергій Саміляк.

Реклама
Читайте також:
Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара

"Скажіть, а звідки у Вас взялись кошти, щоб фінансувати таку бурну виборчу компанію, зняти офіс для центрального штабу в центрі міста, і, наскільки мені відомо, що у Вас працював не один штаб, а декілька (транспорт, охорона, юристи, стратеги), – зазначив Сергій Саміляк. – Мукачівці, задайте собі запитання: "Звідки такі фінанси в цього молодого чоловіка?".

Крім того, за словами громадського активіста, Едгар Токар планує очолити осередок партії "Слуга народу" на Закарпатті. Також має намір у майбутньому стати мером Мукачева.

Реклама

Наприкінці своєї заяви згадав Сергій Саміляк і про Віктора Балогу. "А Балозі Віктору Івановичу раджу зробити відповідні висновки та бути ближчим до людей", – написав активіст.

Зазначимо, що Едгар Токар поки що ніяк не відреагував на гучні звинувачення Сергія Саміляка.

Саміляк Сергій Валерійович – мукачівський активіст, який відомий тим, що був помічником депутата 4 скликання Ярослава Федорчука (Блок Юлії Тимошенко) та депутата 6 і 7 скликання Володимира Олійника (Партія регіонів).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно