Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє народних депутатів від Закарпаття зустрілися з Олексієм Гончаруком

Троє народних депутатів від Закарпаття зустрілися з Олексієм Гончаруком

Представники депутатської групи «Довіра», до якої входять народні депутати від Закарпаття Василь Петьовка, Валерій Лунченко та Роберт Горват зустрілися з Прем’єром Гончаруком.

ВІДЕО ДНЯ

Про зустріч на своїй сторінці у мережі фейсбук розповів народний депутат Василь Петьовка: "Вчора у стінах Кабміну відбулася робоча зустріч представників депутатської групи "Довіра" з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком.

Читайте також:
"Ми повинні сприяти розвитку громад", – нардеп Василь Петьовка
Реклама

Разом з колегами – нардепами із Закарпаття – підняли ряд важливих питань, які стосуються фінансування програми розвитку регіону українських Карпат на наступні два роки, реконструкції та будівництва нових міжнародних пунктів пропуску на кордоні з ЄС, ремонту доріг, фінансування протипаводкових програм тощо.

Для мене як для депутата-мажоритарника з 72 округу останнє питання є вкрай важливим, оскільки після проходження сумнозвісних паводків потреба у коштах на відновлення гідротехнічних споруд у Рахівському та Тячівському районах складає 92,7 мільйонів гривень.  

Реклама
Троє народних депутатів від Закарпаття зустрілися з Олексієм Гончаруком – 01

Для забезпечення виконання програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса на території наших районів маємо потребу у виділенні ще 70,2 мільйонів гривень.

Нагадаю, що раніше мною було ініційовано зустріч в Закарпатскій ОДА щодо вирішення питання розчищення русел закарпатських річок. Дякую колегам з депутатської групи "Довіра", зокрема, представникам нашої області – Валерію Лунченку та Роберту Горвату за активну роботу у вирішенні піднятих питань!", – зазначив Василь Петьовка.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно