Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Електромобілі, індексація аліментів та судових зборів – завершився сесійний тиждень у Верховній Раді

Електромобілі, індексація аліментів та судових зборів – завершився сесійний тиждень у Верховній Раді

Електромобілі, індексація аліментів та судових зборів – завершився сесійний тиждень у Верховній Раді

З 1 вересня стартував сесійний тиждень Верховної Ради України, участь у роботі парламенту взяли і народні депутати, лідери партії «Рідне Закарпаття» – Василь Петьовка, Валерій Лунченко, Роберт Горват та Владіслав Поляк.

ВІДЕО ДНЯ

На цьому тижні Верховна Рада підтримала електромобільні ініціативи Роберта Горвата – народні депутати у першому читанні підтримали законопроєкти, які повинні дати старт будівництву електромобілів в Україні. Мова про зміни до Податкового та Митного кодексів задля стимулювання розвитку електричного транспорту в Україні. Ініціатором законопроектів став народний депутат Роберт Горват. А співавторами – нардепи-лідери «Рідного Закарпаття» Василь Петьовка, Валерій Лунченко і Владіслав Поляк. Представляючи законопроекти у Верховній Раді, народний депутат Роберт Горват наголосив, що потенційний ефект запуску повномасштабного вітчизняного виробництва електромобілів – величезний.

Електромобілі, індексація аліментів та судових зборів – завершився сесійний тиждень у Верховній Раді – 01
Реклама

Верховна Рада України ухвалила також індексацію розміру аліментів – відтепер недобросовісні платники не зможуть уникнути зобов’язань виплачувати кошти на утримання дітей у повному обсязі.

Читайте також:
Парламент підтримав електромобільні ініціативи Роберта Горвата
Реклама

Протягом останнього часу популярність завоювали електрогіроскутери та інші портативні електротранспортні засоби. Ці засоби пересування стають причиною чималої кількості ДТП, в тому числі і з людськими жертвами. Досі питання їх пересування в правовому полі врегульовано не було. Парламентарі у першому читанні ухвалили проект Закону, який регулюватиме статус учасників дорожнього руху, які пересуваються на портативних електричних транспортних засобах.

Електромобілі, індексація аліментів та судових зборів – завершився сесійний тиждень у Верховній Раді – 02

Вирішували в українському парламенті і питання щодо визначення ставок судового збору. Законопроект усуває правову невизначеність, у зв’язку з якрю громадяни повинні сплачувати судовий збір при оскарженні постанов Національної поліції. До слова: ставки судового збору іноді є неспівмірними зі штрафами, і як наслідок – громадяни не могли у суді захистити свої права.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно