Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • 8 питань до Іллі Токаря – кандидата на посаду Мукачівського міського голови

8 питань до Іллі Токаря – кандидата на посаду Мукачівського міського голови

8 питань до Іллі Токаря – кандидата на посаду Мукачівського міського голови

Чому вирішили балотуватись на посаду Мукачівського міського голови?

ВІДЕО ДНЯ

Чесно кажучи багато разів задавав це питання і самому собі. Вже пройшов багато випробувань, отримав великий досвід у різних сферах управління, ведення бізнесу, адміністративній роботі, розвитку сіл, створення нових робочих місць, будівництві газопровідних систем, нових шкіл та дитячих садочків.

Став успішних підприємцем, маю чудову дружину і прекрасних дітей та внуків. І здається:  що далі? Чесно відповівши собі на це питання зрозумів, що не можу не використати даний досвід для розбудови сильної, заможної, успішної, щасливої та процвітаючої громади, де кожен її мешканець міг би із гордістю сказати я – Мукачівець, і цим пишаюся.

Реклама

З якою командою ідете в міську раду?

Я йду на вибори голови Мукачівської міської ради  не сам. Я маю команду лідерів та фахівців, які готові очолити усі напрямки роботи міста.

Реклама

У моїй команді — медики та вчителі, економісти та інженери, досвідчені управлінці та юристи. Нас об’єднує спільне бажання зробити Мукачево сучасним, затишним для себе і своїх дітей. 

Читайте також:
Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами

Наш принцип: ми не обіцяємо того, чого не в змозі зробити, до вирішення  кожної проблеми підходимо конструктивно та професійно.

Реклама

Питання раціонального використання коштів громади 

Чесно кажучи, є багато розмов: одні себе хвалять, а інші їх критикують. Не оцінюю нікого, хочу додати, що найкращі слова – це реальній дії, які говорять самі за себе.

Кожен мешканець міста може для себе сам відповісти на поставлене питання: чи правильно витрачають кошти громади, а точніше  - народні  гроші? Переконаний,  що однозначної відповіді не буде. 

Очевидно, якщо я вирішив балотуватися на посаду Мукачівського міського голови, то не задоволений тим, як витрачає наші з вами кошти діюча влада. Якщо громада довірить нам із командою, управління, то обіцяю: після проведення внутрішнього аудиту оприлюднимо всі результати. Народні гроші потребують контролю за їх використанням – для цього у владі  повинна бути команда чесних людей. Ще вважаю, що у  виконкомі повинні бути представлені 10 найбільших платників податків, які контролюватимуть використання коштів. Співпраця та взаєморозуміння з платниками податків повинні бути у першу чергу

Хто повинен виконувати роботи, підряди, освоювати народні кошти? 

Завданням сучасного суспільства в умовах глобалізації є перетворення його потреб у корисні можливості для людини та регіону. Ми живемо у суспільстві із ринковою економікою, де процеси, які в ньому відбуваються, диктує нам ринок. А зараз на будь якому ринку головними є  критерії: якість; вартість.

А для нас іще важливо наповнення місцевого бюджету податками!

Реклама
8 питань до Іллі Токаря – кандидата на посаду Мукачівського міського голови – 01

Наш партнер – Підприємство, яке надає якісні послуги за кращою ціною, сплачує податки в Мукачівську ОТГ, наймає місцевих працівників та платить їм достойну заробітну плату. Податки, які сплачують підрядники, теж повинні працювати на користь громади, тому ми будемо пропонувати підприємствам, які братимуть участь у тендерах, зареєструватися у Мукачівській ОТГ.

У період коронавірусної кризи найбільш вразливими верствами населення залишаються пенсіонери.  Це – всі ті люди, які будували теперішнє благополуччя Мукачева та ветерани, діти війни. Як їх підтримати і допомогти? 

Погана новина в  тому, що у світі немає відповіді на питання, скільки це триватиме, і як з цим впоратися. Тому до вирішення цього питання потрібно підійти комплексно.

Вже багато пенсіонерів майже витратили всі свої заощадження, тому в першу чергу потрібно подумати про незахищені верстви населення. В нас із командою є чіткий план щодо виділення матеріальної допомоги пенсіонерам у розмірі 10 000 грн. до кінця каденції.

Ми не будемо повторювати помилок влади, котра займається популізмом і преміюванням чиновників.

До Мукачівської ОТГ приєдналися багато сіл. Жителі цих населених пунктів працюють у місті, і туди ж сплачують  податки. Які першочергові потреби населених пунктів?

Реклама

Багато років працював головою РДА, побував у кожному селі і докорінно знаю його проблематику. Взагалі, проблем багато, у кожному селі - свої, які потребують негайного вирішення. В одних - це питання водопостачання та водовідведення, в інших - транспортного сполучення, освіти та медицини. Можу сказати, що єдиного унікального вирішення проблем усіх 18 населених пунктів не існує, але наша команда готова зробити Мукачівську ОТГ єдиною, заможною громадою, де кожен без винятку його мешканець, буде забезпечений рівними можливостями в усіх сферах життєдіяльності.

Читайте також:
У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу"

Військові та прикордонники – наші захисники. Чи відчувають вони себе частиною міста? 

Щороку військові 128 бригади сплачують у бюджет  Мукачева 80-100 млн. гривень податків. Невже за рахунок міського бюджету нашим захисникам не можна виділити кілька квартир? Така ж ситуація і у прикордонників:  Мукачівський прикордонний загін зареєстрований у нашому місті та його працівники сплачують податки за місцем реєстрації. Я вважаю, що мати своїх представників у виконавчому комітеті та впливати на ухвалення рішень у Мукачеві повинні і військові, і прикордонники. Адже йдеться про те, наскільки раціонально будуть тратити кошти платників податків.

Питання безпеки: як зробити Мукачево та громаду безпечними? Щоб не продавали на вулицях наркотики, щоб припинилися підпали, стрілянина? Щоб люди не боялися за своє життя та майно?

Перш за все потрібно навести порядок в тому хто за що відповідає, бо органів багато а ефекту мало.
Муніципальна інспекція замість того щоб «тиснути» на бізнес чи політичних опонентів міської влади, мали б зайнятись своїми прямими обов’язками.

З керівництвом поліції потрібно випрацювати план по зниженню злочинності, визначити чіткі строки та необхідну підтримку зі сторони міста.

Реклама

Без безпеки, не буде ні порядку, ні комфорту в нашій громаді..          

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно