Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бренд Renault – № 1 на автомобільному ринку

Бренд Renault – № 1 на автомобільному ринку

У квітні 2015 р. бренд RENAULT посів перше місце з часткою 8,9% на українському автомобільному ринку легкових і комерційних автомобілів (масою до 3,5 т). За результатами 4 місяців 2015 р. бренд Renault утримує першу позицію з ринковою часткою в 8,1%.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року українці віддають перевагу позашляховикам. За підсумками 4 місяців 2015 р. на перше місце на автомобільному ринку вийшов сегмент SUV, який займає третину від всіх продажів. У цьому сегменті бренд Renault представлений двома моделями – Duster та Koleos.

Renault Duster – це найдоступніший повнопривідний автомобіль з дизельним двигуном та справжніми позашляховими можливостями, а друга модель Renault в сегменті SUV – Koleos, вирізняється високою технологічністю і впровадженням інтелектуальної системи повного приводу.

Реклама

Сьогодні важливим для українських клієнтів є економічна витрата палива. Найбільша пропозиція економічних двигунів сконцентрована в сегменті В, який зайняв друге місце після SUV.

Renault має широкий вибір автомобілів з економічними двигунами в цьому сегменті – Logan Sedan і Logan Universal, Sandero Hatchback і Sandero Stepway. Так, наприклад, в квітні Renault Logan став моделлю, що продається найбільше, а за підсумками 4-х місяців посідає 2-е місце на ринку.

Реклама

Компанія Renault в Україні досягає лідируючих результатів також завдяки власній програмі кредитування -Renault Finance. Наприклад, на даний момент діє кредитна пропозиція на Logan Sedan і Universal від 2 500 грн на місяць.

Для клієнтів обов’язковими залишаються основні переваги нової кредитної пропозиції:

1 0% річних при авансі від 50% вартості авто;

Реклама

2. проста і прозора кредитна пропозиція без прихованих комісій;

3. фінансування в гривні на строк до 7 років без прив’язки до курсу валют і до коливань облікової ставки;

4. мінімальний аванс від 10% вартості авто;

5. можливість дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій;

6. фінансова стабільність банку-партнера ПАТ «КредіАгріколь Банк».

Дані умови кредитування будуть особливо цікаві покупцям, які володіють обмеженим бюджетом на придбання автомобіля. Завдяки відповідній лояльній кредитній пропозиції у клієнтів з’являється можливість придбати новий автомобіль, а не вживаний.

Важливим інструментом є також лізингова програма Renault Leasing, яка набуває більшого значення у зв’язку з тим, що частка продажів юридичним особам збільшилася. Renault приділяє пильну увагу розвитку продажів автомобілів корпоративним клієнтам. Наприклад, 43% продажів по Renault в квітні 2015 р. було здійснено саме корпоративним клієнтам.

Реклама

Як зазначила Яна Міненко, Голова правління компанії Renault в Україні: “Цього року компанія Renault відзначає 15 років своєї діяльності. І ми як і раніше впевнені в тому, що автомобільний ринок залишається потенційним для розвитку. В Україні на 1000 осіб припадає 197 автомобілів. Всього 20% становить частка автомобілізації домогосподарств. Український автопарк можна вважати досить старим: середній вік 9 мільйонів автомобілів в Україні – 19 років! На сьогодні ми маємо 36 дилерських точок, в яких працевлаштовані понад 1000 осіб. Безперечно, ми і надалі плануємо підтримувати нашу широку дилерську мережу “.

Детальну інформацію про моделі і ціни можна знайти на офіційному сайті компанії www.renault.ua та в офіційному дилерському центрі Renault «Авто Акорд», який знаходиться за адресою м. Мукачево,вул. Автомобілістів, 3В. або за тел.: +38(03131)3-13-34.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно