Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий хетчбек SKODA Fabia вже в автосалоні "Форвард автоцентр"

Новий хетчбек SKODA Fabia вже в автосалоні "Форвард автоцентр"

З 15 червня 2015 компанія "Форвард Автоцентр" запрошує всіх бажаючих особисто оцінити переваги новинки в автосалоні компанії, розташованому за адресою: м Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

ВІДЕО ДНЯ

Конструкторам та дизайнерам SKODA вдалося втілити в новій моделі всі кращі якості бренду і створити дійсно емоційний, яскравий, динамічний, і, разом з тим, дуже економічний автомобіль.

Новий хетчбек SKODA Fabia вже в автосалоні "Форвард автоцентр" – 01
Реклама

Удосконалена конструкція автомобіля і трансмісії, реалізовані в SKODA Fabia, дозволяють досягти виняткової ефективності споживання палива. До них відносяться сучасні двигуни, розроблені за технологіями, спрямованим на створення максимально економічних автомобілів, поліпшені аеродинамічні характеристики, а також доступна в якості опції система Easy Start, що дозволяє значно скорочувати витрати під час руху в міському циклі, коректно включаючи і вимикаючи двигун в пробках і на світлофорах. Застосування надлегкої та надміцної сталі в конструкції Fabia зменшило стартову вагу автомобіля - до 980 кг (1,0 MPI), що додало додаткової динаміки і підвищило економічність споживання автомобілем палива. В цілому, в порівнянні з попереднім поколінням моделі новий хетчбек дозволяє на 17% зменшити витрати палива, - інформує прес-служба ТОВ "Форвард Автоцентр".

Новий хетчбек SKODA Fabia вже в автосалоні "Форвард автоцентр" – 02
Реклама

Оновлюючи лінійку двигунів фахівці SKODA передусім прагнули поліпшити динаміку автомобіля і при цьому досягли макcимально ефективного споживання палива, в результаті - версія Fabia 1.2 TSI/110 л.с. з максимальною швидкістю 196 км / год і прискоренням 9,4 с до 100 км / год. стала найшвидшим автомобілем серед конкурентів у своєму класі. Що стосується економічності - бензиновий двигун 1,2 TSI / 110 л.с. в заміському циклі вимагає всього 4.0 л / 100 км (траса), а в комбінованому циклі - 4,8 л / 100 км (траса / місто).

Також, вперше лінійка двигунів Fabia представлена ​​1 літровим двигуном 1,0 MPI потужністю 75 к.с. з 5-ступінчастою механічною КПП. Витрати палива цього двигуна в заміському циклі складають всього 4,2 л / 100 км (траса), а в комбінованому циклі - 4,8л / 100 км (траса / місто).

Новий хетчбек SKODA Fabia вже в автосалоні "Форвард автоцентр" – 03
Реклама

Нова ŠKODA Fabia представлена ​​в Україні в трьох комплектаціях Active, Ambition і Style з широкою лінійкою оновлених економічних бензинових двигунів: 1,0 MPI / 75 л.с., 1.2 TSI / 90 к.с., 1,6 MPI /110 л. с. з 5-ти ступінчастою механікою і 6-ти ступінчастою АКПП, 1,2 TSI / 110 л.с. з 6-ступінчастою механікою і 7-ми ступінчастою роботизованою DSG.

Більше інформації про моделі можна отримати у консультантів в автосалоні "Форвард автоцентр" або за тел. (03131) 3-13-32.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно