Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Hyundai Sonata святкує ювілей: 30 років з моменту створення

Hyundai Sonata святкує ювілей: 30 років з моменту створення
Sonata - одна з найпопулярніших моделей в лінійці HYUNDAI, народилася в далекому 1985 році, і за 30 років змінила свій імідж 7 разів. Спочатку автомобіль випускався з заднім приводом, проте друге...

Sonata - одна з найпопулярніших моделей в лінійці HYUNDAI, народилася в далекому 1985 році, і за 30 років змінила свій імідж 7 разів. Спочатку автомобіль випускався з заднім приводом, проте друге покоління з’явилося через 3 роки (1988 р) і отримало зовсім новий вигляд і передній привід. У 1993 році модель отримала більш обтічні форми, а ще через 5 років світ побачив четверте покоління. У п’ятий раз автомобіль змінив імідж в 2004 році, проте у свої 24, в 2009 році, модель стала сенсацією - сміливий і неповторний дизайн в стилі концепції Fluidic Sculpture в поєднанні з потужним і економічним двигуном. Шосте перевтілення Sonata викликало фурор на ринку середньорозмірних седанів, зробивши автомобіль найбільш впізнаваним в лінійці HYUNDAI. У 2014 році в Нью-Йорку дебютувало сьоме покоління, яке втілило в собі весь досвід компанії, інноваційні розробки та останні тенденції дизайну. Протягом свого 30-річного шляху Sonata суттєво змінювала зовнішній вигляд, розвивалася, отримуючи нові технічні характеристики від покоління до покоління. За всю історію моделі було продано більше 7,3 млн автомобілів, які отримали cвоїх щасливих власників.

ВІДЕО ДНЯ
Hyundai Sonata святкує ювілей: 30 років з моменту створення – 01

«Sonata стала однією з тих значимих моделей, яка вплинула на становлення бренду HYUNDAI не тільки в США, але й в усьому світі», - прокоментував Дейв Зучовскі, президент Hyundai Motor America. «За всю 30-річну історію цієї моделі ми створювали і удосконалювали її, враховуючи побажання наших покупців. І сьогодніми готові випустити у світ ще одну версію нової Sonata - Sonata Plug-In Hybrid, яка також буде затребувана», - додав пан Зучовскі. Компанія OOO «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ HYUNDAI в Україні. На сьогоднішній день в Україні в дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» продається 15 моделей автомобілів Hyundai, кожна з яких має в середньому 5 варіантів комплектації. Реалізовуються в нашій країні автомобілі Hyundai представлені практично у всіх сегментах. Автомобілі Hyundai офіційно представляє на Закарпатті компанія «Захід Авто-М», автосалон якої розташований у Мукачеві на «Автограді» за адресою: вул. Автомобілістів, 3Г.

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно