Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Volkswagen Passat – вже в автосалоні "Форвард Автоцентр"

Новий Volkswagen Passat – вже в автосалоні "Форвард Автоцентр"
Запрошуємо відчути всі переваги під час тест-драйву ! Новий Volkswagen Passat восьмого покоління, який був презентований широкому загалу у липні минулого року в дизайн-центрі компанії Volkswagen,...

Запрошуємо відчути всі переваги під час тест-драйву !

ВІДЕО ДНЯ

Новий Volkswagen Passat восьмого покоління, який був презентований широкому загалу у липні минулого року в дизайн-центрі компанії Volkswagen, розташованому в м. Потсдам, Німеччина, а згодом представлений на Паризькому Автосалоні, тепер доступний і в Україні.

Офіційний дилер Volkswagen ТОВ «Форвард Автоцентр» радий повідомити про те, що перші екземпляри преміального бестселеру бізнес-класу нового покоління вже прибули до автосалону компанії, який знаходиться в м. Мукачево на вулиці Автомобілістів, 3.

Реклама

Нагадаємо, що новий Passat B8 після своєї прем'єри встиг уже завоювати не тільки серця мільйонів, а й почесні нагороди таких конкурсів, як GermanDesignAward в категорії Special Mention за виразність свого дизайну і «Золоте кермо» в номінації «Кращий автомобіль середнього/преміум-класу», вразивши суддів, насамперед, своєю новою мультимедійною системою. Крім того, він отримав максимальний бал та 5 зірок під час краш-тесту Euro NCAP (незалежної європейської організації з захисту прав споживачів). Загальна оцінка систем безпеки склала 76%. Це стало можливим завдяки комплексному пакету захисту пасажирів: поліпшеній структурі кузова, ефективним ременям і подушкам безпеки, а також сучасним допоміжним системам для водія.

Новий Volkswagen Passat – вже в автосалоні "Форвард Автоцентр" – 01
Реклама

Крім того, новий Passat вже встиг отримати престижну нагороду, яка щорічно вручається міжнародним журі, ставши нещодавно Європейським автомобілем 2015 року. Новий Passat здобув перемогу над своїми шістьма суперниками, отримавши фінальні 340 балів.

Новий Passat в усіх його версіях - один з найуспішніших автомобілів середнього класу у світі, а з продажами на рівні 1,1 мільйона одиниць (в 2014 році), це один з найбільш популярних автомобілів Volkswagen Group. Зараз цей бестселер у восьмому поколінні розглядається як один з найбільш інноваційних автомобілів у своєму класі.

Новий Volkswagen Passat – вже в автосалоні "Форвард Автоцентр" – 02
Реклама

Passat восьмого покоління побудовано на платформі MQB із поперечним розташуванням двигуна, яка дозволила зменшити масу автомобіля на 85 кілограмів, але при цьому не втратити показників жорсткості кузова. Загальна довжина новинки у порівнянні із попередником зменшилася на 2 мм та становить 4767 мм, але колісна база збільшилася на 80 мм та складає 2791 мм. Тепер ширина моделі Passat - 1832 мм (+12 мм), а висота - 1456 мм (-14 мм).

В Україні новий Passat буде пропонуватися з такими двигунами і коробками перемикання передач, як:

1.4 TSI 150 к.с. 6-ступ. МКП або 7-ступ. АКП (DSG),

1.8 TSI 180 к.с. 6-ступ. МКП або 7-ступ. АКП (DSG),

2.0 TSI 220 к.с. 6-ступ. АКП (DSG),

2.0 TSI 280 к.с. 6-ступ. АКП (DSG)

Дизельний двигун (2.0 TDI 150 к.с.) буде доступним з вересня місяця.

Реклама

Детальна інформація та ціни у фахівців «Форвард автоцентр»: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів ,3Б або за тел. : +38 (03131) 314-00.

Новий Volkswagen Passat – вже в автосалоні "Форвард Автоцентр" – 03

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно