Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ТМ “РУДЬ” влаштувала сімейне свято для усіх мукачівців

ТМ “РУДЬ” влаштувала сімейне свято для усіх мукачівців

6 червня, у Мукачеві найбільший виробник морозива в Україні – ПАТ “Житомирський маслозавод” (компанія “Рудь”) організував захід для усієї родини – Свято Морозива.

ВІДЕО ДНЯ

Це дійство протягом дня об’єднало чимало мукачівських сімей, оскільки Свято Морозива стало епіцентром позитиву, усмішок, радості та сюрпризів.

На площі перед приміщенням одного із супермаркетів міста Мукачева було людно. Як то кажуть, ніде було яблуку впасти. Кожен відвідувач заходу намагався відчути радісний, веселий дух свята. А дорослі, водночас, мали чудовий привід згадати юність і зануритись у своє дитинство, завдяки атракціям, веселощам, дитячому сміху, ну і звісно ж, морозиву.

Реклама

Цьогоріч веселе свято є десятим в історії ТМ “Рудь”. Однак, на відміну від попередніх років, захід набув патріотичного змісту, синьо-жовтих відтінків та національного колориту. Як зазначив Президент компанії Петро Рудь: “Вже десятий, ювілейний, рік компанія “Рудь” реалізує проект “Свято Морозива”. Дітлахам і дорослим, у великих містах і маленьких районах, по всій Україні ми даруємо єдність: у спільному прагненні добра, миру, тепла і розуміння. Недарма сьогоднішнє свято має патріотичну спрямованість: адже саме з любові до рідної землі, до своєї країни і починається любов до ближнього... Бажаю всім приємних вражень і обіцяю, що й надалі компанія “Рудь” продовжуватиме свої соціальні ініціативи й радуватиме смачною і якісною продукцією ”.

Так, до прикладу, на святі була влаштована імпровізована сцена, на якій проходили різноманітні караоке-шоу, забави й танці. Саме від учасників сценічних конкурсів і можна було почути виконання відомих патріотичних пісень, як то “Не стидайся – то твоя земля”, чи “Україна – це ти”. Також зі сцени відвідувачів свята розважали ведучі та аніматори, які додавали яскравості і святковості цьому дійству. Окрім того, під час конкурсів діти вгадували авторів чи виконавців пісень, танцювали, згадували казкових чи мультяшних героїв. Крім того, на святі відбувались змагання з поїдання морозива. Учасник, який найбільше з’їв морозива, отримав подарунок від ТМ “Рудь”.

Реклама

Діти заздалегідь готувалися до свята — збирали обгортки від улюбленого морозива “Рудь”. Кожен учасник свята обміняв обгортки на “колорики” – оригінальні різнокольорові перепустки, завдяки яким можна було взяти участь у різноманітних атракціях. Так, хлопці активно змагались у киданні обруча на морозиво, складанні кружків у ряд, а також у влучанні дротиків у кульки. Учасники та переможці конкурсів отримували різноманітні подарунки.

Поки хлопці змагались у справності, спритності та силі, дівчата могли прикраситись та причепуритись. У деяких атракціях можна було розмалювати своє обличчя різноманітним “бодіартом”: чи то український прапор на щічках, чи зображення якоїсь тваринки (наприклад, тигра), чи квіточки тощо. Окрім того, дівчата могли змінити свою зачіску, адже волонтери свята за кожен “колорик” могли заплести косичку з різнокольоровими стрічками.

Після участі у різноманітних заходах та атракціях учасники Свята Морозива від ТМ “Рудь” отримували цікаві і, водночас, необхідні подарунки: це і зошити, і розмальовки, і плакати для написання розкладу шкільних уроків. Крім того, діти могли на фоні Білосніжки чи автомобіля сфотографуватись на пам’ять про відвідини цього свята.

Реклама

Свято крокує Україною і цьогоріч вже був побитий один рекорд. Як зазначили організатори, мешканці та гості Тернополя обміняли 1648 етикеток від морозива на згадані нами вже перепустки - “колорики”.

Загалом, Свято морозиво укотре об’єднало мукачівців. А організатори сподіваються, що наступного року дійство збере ще більше родин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно