Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Професійно означає економно

Професійно означає економно
У Мукачевому відбувся 2-й відбірковий етап міжнародних змагань Volvo Trucks за звання «Кращого водія з економічного водіння». 2 дні, 31 липня та 1 серпня, 26 учасників доводили свою компетентність...

У Мукачевому відбувся 2-й відбірковий етап міжнародних змагань Volvo Trucks за звання «Кращого водія з економічного водіння». 2 дні, 31 липня та 1 серпня, 26 учасників доводили свою компетентність та ефективність. Нагадаємо, що за умовами конкурсу, вони мають пройти певний шлях із найменшою витратою пального, на середній швидкості та з дотриманням усіх правил безпечного водіння.

ВІДЕО ДНЯ

На відміну від попереднього етапу, що пройшов у Львові, водіям довелося долати маршрут підвищеної складності , адже він був прокладений у гірській місцевості, що тягне за собою більший розхід пального ніж на рівній дорозі.

Головна ціль змагань – навчити водіїв економній витраті пального. Відомо, що паливні витрати складають 20-30% бюджету транспортних підприємств. Тому важливо, що водії, які опанували ефективне управління , зможуть принципово зменшити фінансові витрати компаній.

Реклама

Крім навчання водіїв, для підвищення рівня фінансових показників, Volvo Trucks пропонує своїм клієнтам низку технічних засобів з контролю споживання пального, та насамперед веде постійну роботу для скорочення витрат пального власними вантажівками, щороку на 1%.

«Кожна машина є унікальною, оскільки вона будується під певні завдання. Також машина з кожним роком стає все складнішою, у ній стає все більше різних органів управління, які допомагають економити, але треба знати, як ними користуватися, бути справжнім професіоналом», – зазначає керівник департаменту бізнес-рішень Volvo Trucks Юрій Антонюк.

Реклама
Професійно означає економно – 01

Змагання проходили на сідельному тягачу Volvo FH з нового модельного ряду Volvo Trucks в автопоїзді із вантажем вагою 21 тонна. Віктор Неверкло з компанії «Експрес Транспорт і Логістика» показав високій рівень професіоналізму та здобув перемогу з результатом 30,68 л/100 км. Ми бажаємо йому успіхів у фінальному етапі змагань, що відбудеться 16 серпня у Києві та можливості потрапити на суперфінал, що запланований на 19 вересня у шведському місті Ґетеборг. Переможець Світового фіналу зможе здійснити незабутню подорож вартістю 150 тисяч шведських крон до будь-якої точки світу, яка пов’язана з Volvo, зокрема з навколосвітньою регатою Volvo Ocean Race, Турнірами з гольфу, Льодяним готелем ICEHOTEL тощо.

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно