Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Renault оновлює Megane

Renault оновлює Megane
3 червня 2014 стартував продаж нового Renault Megane в офіційних дилерських центрах Renault в Україні. А це значить, що вже зараз побачити та випробувати новинку можна в автосалоні компанії «Авто...

3 червня 2014 стартував продаж нового Renault Megane в офіційних дилерських центрах Renault в Україні. А це значить, що вже зараз побачити та випробувати новинку можна в автосалоні компанії «Авто Акорд» - офіційного дилера Renault на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Стильний дизайн захоплює сміливими рішеннями: оновлений логотип Renault, вражаючі форми , вставки з хрому надають виразності фарам, оснащеним світлодіодними LED- вогнями. Елегантний новий Renault Megane Hatchback (Меган Хетчбек ) рухається вперед, випромінює життя і гостинно запрошує Вас на борт. Розроблений для Вашого комфорту і задоволення Ваших пасажирів.

Відкрийте для себе нові високотехнологічні двигуни, представлені в гамі нового Renault Megane Hatchback ( Меган Хетчбек ): Дизельний двигун 1,5 л . 110 к.с. з роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням EDC ( Efficient Dual Clutch ) поєднав у собі кращі технологічні рішення в цій галузі. Наявність двох «сухих» зчеплень, які зменшують тертя, характерне для «мокрого» зчеплення , застосування електроприводу зчеплення замість гідроприводу , а також високопродуктивне електронне управління всім комплексом вузлів є безумовними перевагами EDC. Бензиновий двигун 1,6 л . 16v 115 к.с. CVT X - Tronic - інновацій на розробку альянсу Renault - Nissan. Обладнаний безступеневою коробкою передач останнього покоління CVT X - Tronic, автомобіль демонструє відмінну динаміку при низькій витраті палива.

Реклама

Новий Megane GT-Line має спортивний характер. Нижня решітка, фари і дизайнерські легкосплавні диски були спеціально створені для версії GT -Line. Чорна маска передніх фар - це ще одна особливість нового Megane GT-Line , що робить його дизайн більш агресивним.

Придбати новий Renault Megane Hatchback на Закарпатті можна в автосалоні офіційного дилера Renault – компанії «Авто Акорд». Перед покупкою ми рекомендуємо записатися на тест-драйв та завітати до автосалону «Авто Акорд» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно