Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Nissan Qashqai нового покоління вже на Закарпатті

Nissan Qashqai нового покоління вже на Закарпатті
З 13 по 15 червня в автосалоні компанії "Прем'єра Авто", яке офіційно представляє на Закарпатті знаменитий японський бренд Nissan, відбудуться "Дні відкритих дверей", присвячені абсолютно новому...

З 13 по 15 червня в автосалоні компанії "Прем'єра Авто", яке офіційно представляє на Закарпатті знаменитий японський бренд Nissan, відбудуться "Дні відкритих дверей", присвячені абсолютно новому кросоверу Nissan Qashqai - яскравою новинці українського ринку 2014 року.

ВІДЕО ДНЯ

Новий Nissan Qashqai дійсно втілює надійність і елегантність. Компанія Nissan створила перший в світі кросовер, а тепер представляє нове покоління Nissan Qashqai.

Поєднуючи характеристики позашляховика і традиційного хетчбека, кросовер демонструє безкомпромісна якість і досконалість. Вогні міста не просто відображаються в елегантному, аеродинамічному корпусі цього авто - вони запалюють його! Міцність і енергійність ліній, компактна зовнішність і домінуюча імпозантність дозволяють водієві відчувати більше впевненості на вулицях міста. Сміливість і динамічність, - ось характеристики нового Nissan Qashqai.

Реклама

Дізнайтесь більше! Бездоганний міський кросовер від Nissan з 13 по 15 червня буде чекати за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Телефон для довідок: (03131) 3-80-20.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно