Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Акція "Тест-драйв Renault Sandero Stepway"

Акція "Тест-драйв Renault Sandero Stepway"
З 1 липня по 31 серпня в дилерській мережі RENAULT по всій Україні діє спеціальна пропозиція на модель Sandero Stepway. В акційний період є можливість: - познайомитися ближче з яскравим...

З 1 липня по 31 серпня в дилерській мережі RENAULT по всій Україні діє спеціальна пропозиція на модель Sandero Stepway.

ВІДЕО ДНЯ

В акційний період є можливість:

- познайомитися ближче з яскравим Sandero Stepway

Реклама

- пройти тест драйв

- отримати при покупці Sandero Stepway додатковий бонус.

Реклама

Для того, щоб отримати додатковий бонус потрібно прийти в автосалон офіційного дилера RENAULT на Закарпатті і обов'язково пройти тест-драйв Sandero Stepway.

Renault Sandero Stepway - це модифікація Sandero, що має стилістичну позашляхову спрямованість. Хетчбек отримав збільшений дорожній просвіт, посилену підвіску, додаткові позашляхові захисні елементи кузова. Це дозволяє йому більш впевнено почувати себе на наших дорогах і не боячись з'їжджати на ґрунтове покриття.

Sandero Stepway вже в базовій комплектації має кондиціонер, аудіосистему (MP3, USB, Bluetooth "вільні руки"), гідропідсилювач керма, передні склопідйомники, 2 подушки безпеки, протитуманні фари, фарбу металік, збільшений просвіт на 33 мм (порівняно з Sandero), 16-ти дюймові диски і звіси, що надають автомобілю позашляхового вигляду.

Реклама

Sandero Stepway абсолютно відповідає сучасним потребам клієнтів, і пропонує за розумною ціною найнеобхідніше на сьогоднішній день сучасне обладнання, яке вигідно відрізняється від конкурентів:

- клімат-контроль

- круїз-контроль з обмежувачем швидкості

- і, нарешті, безпрецедентну пропозицію в сегменті бюджетних автомобілів - мультимедійна система MEDIA NAV з сенсорним екраном.

Силові агрегати для Renault Sandero Stepway пропонуються: бензиновий 1.6 (80 к.с.) і дизельний 1.5 (84 к.с.). Хороший вибір для тих, хто шукає компактний і доступний хетчбек для підкорення міських джунглів.

Створюючи максимально привабливі умови для придбання автомобілів європейської марки і піклуючись про своїх клієнтів, компанія «Рено Україна» пропонує покупцям скористатися кредитною пропозицією за програмою Renault Finance. У липні-серпні буде діяти безвідсотковий кредит на весь модельний ряд: 0% на 1 рік при авансі 65 %. Ставка по кредиту залишається фіксованою в гривні на весь термін кредитування.

Детальну інформацію про моделі і ціни можна знайти на офіційному сайті компанії www.renault.ua та в автосалоні офіційного дилера RENAULT на Закарпатті – компанії «Авто Акорд», що знаходиться за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. для довідок: (03131) 3-13-34.

Реклама

Станьте клієнтом RENAULT вже сьогодні!

* Під ставкою 0% мається на увазі кредитування під 0,000001% річних. Кредит на 1рік надається за умови мінімального початкового внеску 65% і одноразової комісії 2,5% від суми кредиту. Кредитує ПАТ «Креді Агріколь Банк», ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно