Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Мукачева та району мають змогу подавати фінансову звітність через ПЗ "iFin"

Жителі Мукачева та району мають змогу подавати фінансову звітність через ПЗ "iFin"
Управління статистики у Мукачівському районі повідомляє, що 25 липня завершується термін подання форм фінансової звітності за I півріччя 2014 р. Про це повідомляє начальник управління статистики...

Управління статистики у Мукачівському районі повідомляє, що 25 липня завершується термін подання форм фінансової звітності за I півріччя 2014 р.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє начальник управління статистики у Мукачівському районі В.В. Кельман.

З огляду на те, що з 2014 року припинена розробка ПЗ "БУЗОК" (у т.ч. і безкоштовної версії) єдиним програмним забезпеченням, що дозволяє у безкоштовному режимі подати форми фінансової звітності залишається ПЗ "iFin". Що необхідно знати респондентам для подання фінансової звітності через ПЗ "iFin":

Реклама

1. ПЗ "iFin" працює у формі веб-порталу, тобто ПЗ не потрібно встановлювати на ПК. Для подання звіту необхідно відкрити сторінку https://www.ifin.ua/ та один раз зареєструватись (натиснути на посилання "Вход в систему"). Для реєстрації потрібно повідомити вашу адресу електронної пошти (на цю адресу буде надіслано лист від розробника ПЗ, з посиланням на підтвердження реєстрації), придумати пароль із 6 символів та повідомити номер телефона. Після реєстрації на вказаний телефонний номер можуть подзвонити представники розробника з пропозицією придбати програмне забезпечення "iFin". Але респондент з метою ознайомлення може і надалі використовувати безкоштовну версію ПЗ для подання форм фінансової звітності.

2. Існує 2 версії ПЗ "iFin": платна та безкоштовна. У безкоштовній версії відсутня можливість контролю даних перед відправкою. Але у разі правильного заповнення даних (або "пустого" звіту) це ніяк не обмежує подання електронного звіту. При виявленні помилок у показниках - звіт не буде прийнято, але після виправлення помилок звіт можливо подати повторно (кількість повторних відправок не обмежено, завжди останній прийнятий звіт буде вважатись правильним).

Реклама

3. Для подання фінансової звітності у безкоштовному режимі респондентам необхідно мати: сучасний ПЕОМ з доступом до мережі Інтернет та безкоштовні електронні цифрові підписи (ЕЦП) АЦСК ІДД Міндоходів. Тому існує можливість подання форм фінансової звітності до органів державної статистики без будь-яких додаткових фінансових витрат з боку респондентів.

4. У разі виникнення помилки при поданні звіту (отримання респондентом квитанції №2 з відмовою прийняття звіту "Виявлені помилки: Блок даних. Невірний підпис - сертифікат відсутній у базі сертифікатів") необхідно перезаключити договір через ПЗ "iFin" (пункт меню "Налаштування"- "Реєстрація ЕЦП"-"Перезаключити договір"), а сам електронний звіт відкрити, зберегти та повторно відправити (пункт "Здати в електронному вигляді").

При потребі респонденти можуть отримати консультації з питань подання електронної звітності від працівників управління ІТ ГУС за телефонами 0504322256

Реклама

Закликаємо респондентів подавати звіти через ПЗ «iFin».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно