Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • Броня міцна та й Амароки наші швидкі: авто на спецзамовлення від "ЗакарпатЄвроТранс II" (ФОТО)

Броня міцна та й Амароки наші швидкі: авто на спецзамовлення від "ЗакарпатЄвроТранс II" (ФОТО)

Броня міцна та й Амароки наші швидкі: авто на спецзамовлення від "ЗакарпатЄвроТранс II" (ФОТО)
Група компаній «ЗакарпатЄвроТранс II», що відома на весь край комплексом автосалонів «Автоград», здійснює не тільки продаж та обслуговування звичайних автомобілів. Нещодавно силами підприємств...

Група компаній «ЗакарпатЄвроТранс II», що відома на весь край комплексом автосалонів «Автоград», здійснює не тільки продаж та обслуговування звичайних автомобілів. Нещодавно силами підприємств ZET було здійснено два масштабні та цікаві замовлення. Перше – переобладнання партії з 20 автомобілів Volkswagen Amarok, T5 GP та Crafter для Державної прикордонної служби України. Нові пікапи та мікроавтобуси пройшли повне переобладнання з урахуванням специфічних потреб прикордонників – від перефарбування до встановлення спецобладнання та засобів зв’язку.

ВІДЕО ДНЯ

Інший проект замовив банк-партнер компанії – АТ «КОМІНВЕСТБАНК». Офіційний дилер Volkswagen в Україні, компанія «Форвард Автоцентр», що теж входить до групи компаній ZET, здійснила замовлення на виготовлення двох мікроавтобусів VW T5 GP. Одразу після прибуття до України вони пройшли бронювання на заводі броньованих та спеціальних авто «РЕФОРМ». Авто відповідають найсучаснішим вимогам з безпеки броньовиків та мають клас захисту ПЗСА-3, тобто здатні протистояти легендарному автомату «Калашникова».

Такі замовлення – не випадковість, адже за десятиліття діяльності автомобільного напрямку «ЗакарпатЄвроТранс» зарекомендував себе справжнім лідером у своїй галузі, що постійно вдосконалюється завдяки застосуванню новітніх технологій та відповідає суворим вимогам заводів-виробників автомобілів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно