Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нова Mazda3 вже на Закарпатті!

Нова Mazda3 вже на Закарпатті!
Вже з 23 листопада абсолютно нова Mazda3 з'явиться в автосалоні офіційного дилера Mazda на Закарпатті - компанії "Авто Інтернешнл Закарпаття". Як третій представник нового покоління SKYACTIV, вона...

Вже з 23 листопада абсолютно нова Mazda3 з'явиться в автосалоні офіційного дилера Mazda на Закарпатті - компанії "Авто Інтернешнл Закарпаття".

ВІДЕО ДНЯ

Як третій представник нового покоління SKYACTIV, вона втілює всі кращі досягнення японського виробника . Виклик умовностей проявляється тут в кожній деталі: від рекордного для серійних авто параметру стиснення 14:1 до унікального підходу в ергономіці. У новій Mazda3 поєдналося неймовірне: відмінні динамічні характеристики, безпека, економія палива та екологічні показники. У Mazda це називають « збалансований Zoom-Zoom ».

Живі форми дизайну KODO захоплюють дух , заряджаючи своєю жагою руху. І седан і хетчбек незмінно привертають увагу, пробуджуючи бажання опинитися за кермом. Спортивна зовнішність абсолютно нової Mazda3 повністю відображає динамічний потенціал цього автомобіля.

Реклама

В Україні нова Mazda3 з'явилася з трьома варіантами двигунів - класичним MRZ 1.6 з механічною коробкою передач, а також з SKYACTIV-G 1,5 і SKYACTIV-G 2.0 з автоматичною трансмісією. Двигуни SKYACTIV неймовірно економічні (5,8 л на 100 км в змішаному циклі для SKYACTIV-G 1,5 ) та забезпечують плавне прискорення і низькі викиди СО2.

Mazda створює новий вимір руху, де ви зможете безпечно користуватися всіма online - функціями завдяки оновленому інтерфейсу «людина-машина» (HMI). Салон влаштовано таким чином, щоб зменшити потенційні відволікаючі фактори , дозволяючи водієві сконцентрувати всю свою увагу на дорозі. Крім того, нова Mazda3 оснащена широким спектром технологій активної і пасивної безпеки.

Реклама

Авто буде доступно в трьох комплектаціях: DRIVE , TOURING і TOURING + .

В Україні ціна нової Mazda3 стартує від 179 900 грн.

Додаткову інформацію ви зможете дізнатися на сайті www.mazda.ua , а також в автосалоні офіційного дилера – компанії "Авто Інтернешнл Закарпаття", що знаходиться за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно