Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Галерея світла» відзначає свою першу річницю (ФОТО)

«Галерея світла» відзначає свою першу річницю (ФОТО)
Саме 13 листопада минулого року цей магазин у Мукачеві вперше відкрив двері для своїх покупців. За цей час торговий заклад встиг завоювати популярність як серед містян, так і жителів області. А...

Саме 13 листопада минулого року цей магазин у Мукачеві вперше відкрив двері для своїх покупців. За цей час торговий заклад встиг завоювати популярність як серед містян, так і жителів області. А все через лояльну цінову політику та хороше співвідношення ціни якості.

ВІДЕО ДНЯ

Саме «Галерея світла» першою із магазинів свого роду запропонувала своїм відвідувачам широкий вибір люстр та світильників від різних виробників. На сьогоднішній день магазин є одним із небагатьох в області, в якому можна придбати вишукані та елегантні люстри з справжнього чеського кришталю, які більш відомі під брендом «Bohemia». Вражає і географія виробників. Лише в «Галереї світла» Ви можете придбати настільні лампи, виготовлені в Угорщині, торшери з США, італійські та арабські хрустальні люстри і, звичайно, вітчизняні світильники.

На перший погляд здається, що немає такої люстри на землі, яку б не можна було знайти чи принаймні замовити в цьому магазині. І хоча вік торгового закладу справді поки що дитячий, та магазин встиг утвердитись на ринку міста та області.

Реклама

Свою першу річницю в «Галереї світла» вирішили, як і завжди, відзначити разом з найдорожчими своїми клієнтами. Протягом цілого місяці на всіх відвідувачів магазину очікують святкові знижки та приємні сюпризи. Завітайте до нас за адресою: м. Мукачево, вул. Я. Мудрого, 16/2. Відсвяткуймо наш день народження разом!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно