Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День автомобіліста-2013: чекаємо на Автограді!

День автомобіліста-2013: чекаємо на Автограді!
«Золота осінь» для багатьох жителів Мукачева та усього Закарпаття – це пора, коли на Автограді відбувається масштабна подія – святкування Дня Автомобіліста і дорожника. Адже вже усьоме в останню...

«Золота осінь» для багатьох жителів Мукачева та усього Закарпаття – це пора, коли на Автограді відбувається масштабна подія – святкування Дня Автомобіліста і дорожника. Адже вже усьоме в останню неділю жовтня з нагоди свята на території комплексу автосалонів, які належать компанії «ЗакарпатЄвроТранс II», відбудеться справжній ярмарок.

ВІДЕО ДНЯ

Всі знають, що День автомобіліста «по-автоградівськи» – це справжнє свято для всієї родини, де кожен бажаючий зможе знайти для себе щось цікаве та весело провести час. Крім того, з нагоди свята на автомобілі, запчастини та аксесуари діятимуть спеціальні ціни.

Формат заходу традиційний - сімейний. В цей день на Автограді буде цікаво кожному: як небайдужому до автомобілів та усього, що з ними пов’язано, так і тому, хто любить весело проводити час на свіжому повітрі у приємній неформальній обстановці.

Реклама

Як і завжди, 27-го жовтня увесь Автоград перетвориться на гучний ярмарок , на відвідувачів якого очікує розважальна програма, адже кожен автоцентр підготував для своїх гостей приємний сюрприз.

Цього року гості Автограду зможуть прийняти участь у різноманітних конкурсах, навчитись мистецтву споживання японської кухні, продегустувати коньяк та інші вишукані напої, зануритись у екзотичну гавайську атмосферу, дізнатись більше про Чехію та її національні страви , а також пройти декілька цікавих майстер-класів: з гончарної справи, виготовлення ляльок, брейк-дансу і т.д.

Реклама

На території Автограду працюватимуть різноманітні заклади харчування : ТРК «Щодня» (бістро), «Смачні обіди», ресторан «Бограч», в яких всі бажаючі зможуть обрати на свій смак шашлик, бограч або інші страви . Ті, хто в цей вихідний день будуть не за кермом, матимуть можливість відсвяткувати День автомобіліста, скуштувавши медовуху, вино та наливки. Згідно усталеної традиції, не обійдеться і без своєрідної кулінарної родзинки свята – бика на вертелі, що за роки проведення «Ярмарку на Автограді» припав до смаку багатьом відвідувачам.

Найменші гості свята матимуть власну розважальну програму з різноманітними конкурсами, переможці яких отримають призи. Маленькі автомобілісти цього дня зможуть цікаво провести час на Автограді, розважаючись на надувному батуті та досхочу ласуючи солодощами.

Чекаємо Вас 27 жовтня на Автограді з 11 до 17 години!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно