Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В салоні Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" протестували нову Toyota Сorolla

В салоні Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" протестували нову Toyota Сorolla
26 липня в Ужгороді, в салоні Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» відбулась урочиста презентація Toyota Сorolla нового покоління. А вже наступного дня цей автомобіль можна було випробувати на...

26 липня в Ужгороді, в салоні Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» відбулась урочиста презентація Toyota Сorolla нового покоління. А вже наступного дня цей автомобіль можна було випробувати на тест-драйві!

ВІДЕО ДНЯ

Нова Corolla одинадцятого покоління – це еволюція нової дизайнерської моди Toyota: найсучасніший дизайн, збільшені простір і комфорт, посилені практичність і зручність в експлуатації, неперевершена економія пального, покращена динаміка водіння й удосконалені засоби безпеки.

Автомобіль доступний для замовлення у офіційного дилера TOYOTA у місті Ужгород, за ціною від 153 389 грн у семи варіантах комплектації і з трьома бензиновими двигунами на вибір: уже добре відомими двигунами об’ємом 1,33 л і 1,6 л та новим двигуном для цієї моделі - 1,8-літровим. На зміну чотиришвидкісній автоматичній коробці передач прийшов безступеневий варіатор (CVT).

Реклама

Наш кореспондент мав змогу провести не просто тест-драйв новинки, а порівняльний тест-драйв нової моделі та попереднього покоління Corolla.

- Одинадцяте покоління Toyota Corolla має цілком новий дизайн екстер’єру. Маючи довшу колісну базу і зменшену загальну висоту, її дизайн поєднує чіткі лінії і збалансовані пропорції, що надає новій Corolla більш вишуканий, престижний і сучасний вигляд.

Реклама

Були змінені й баланси дизайнерських принципів Keen Look та Under Priority, в результаті чого увага зараз акцентується на верхній решітці, щоб забезпечити характерний, більш престижний зовнішній вигля, - росказав нам керівник відділу продажу Василь Пилипчинець.

В салоні Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" протестували нову Toyota Сorolla – 01

Збільшена довжина колісної бази на 100 мм допомогла створити новий високоякісний дизайн інтер’єру, та відмінне середовище всередині салону. Салон став просторішим і комфортнішим, суттєво збільшився простір для ніг для пасажирів задніх сидінь, самі ж сидіння стали зручнішими, а багажник — місткішим, що особливо актуально для тих, хто лише збирається у подорож на море цього року.

Реклама

Нас порадувала тиша всередині салону під час руху. Завдяки забезпеченню провідного у класі рівня безшумності, нова Corolla значно «тихіша» за свою попередницю.

Якісних змін зазнали також і сидіння — тепер вони мають довшу подушку з ергономічно зігнутим переднім краєм, який додасть відчуття комфорту людям будь-якої статури. Нові тонші спинки сидінь забезпечують кращу підтримку попереку та боків, тоді як форма підголівників поєднує в собі комфорт і відмінний захист від травм під час різкого руху голови та шиї.

У базовій комплектації нова Toyota Corolla вже буде обладнана кондиціонером, електроприводом переднього скла, системою ABS з функцією розподілу гальмівних зусиль і допомоги при гальмуванні, двома подушками безпеки з можливістю відключення подушки пасажира, кріпленням дитячих сидінь ISOFIX та магнітолою з керуванням на рульовому колесі.

Отже, головні переваги нової Toyota Corolla:

Три бензинових двигуни на вибір об`ємом 1,33 л, 1,6 л і 1,8 л.

Колісна база збільшена на 100 мм - до 2700 мм.

У всіх варіантах комплектації передбачені світлодіодні денні ходові вогні.

Реклама

Автоматичний таймер вимикання світла допоможе Вам безпечно вийти зі стоянки.

У комплектації Lounge передбачена «інтелектуальна» система допомоги при парковці SIPA (Simple Intelligent Parking Assist).

У салоні передбачені роз`єми для підключення портативних пристроїв, наприклад, iPod.

Автомобіль укомплектований численними засобами безпеки.

В салоні Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" протестували нову Toyota Сorolla – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно