Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Форвард Автоцентр – кращий дилер Skoda на Закарпатті

Форвард Автоцентр – кращий дилер Skoda на Закарпатті
За результатами діяльності першого півріччя 2013 року компанія «Форвард Автоцентр», що є офіційним дилером марки Skoda-стала лідером з продажу автомобілів Skoda на Закарпатті. Випередивши навіть...

За результатами діяльності першого півріччя 2013 року компанія «Форвард Автоцентр», що є офіційним дилером марки Skoda-стала лідером з продажу автомобілів Skoda на Закарпатті. Випередивши навіть колег з таких великих міст, як Одеса, Харків чи Херсон.

ВІДЕО ДНЯ

Успіх компанії "Форвард Автоцентр" пояснюється декількома причинами. По-перше, це кваліфікований та досвідчений персонал, що надає увесь комплекс послуг, пов'язаних з вибором та придбанням автомобіля. По-друге, це професійність працівників СТО та наявність необхідного устаткування для обслуговування автомобілів. Не в останню чергу такий результат пов'язаний і з тим, що дилерське підприємство "Форвард Автоцентр" входить у групу компаній "ЗакарпатЄвроТранс II", що вже давно стала своєрідним "автобрендом №1" на Закарпатті.

Сьогодні в автосалонах компанії у Мукачеві та Ужгороді представлений актуальний модельний ряд чеської марки, включаючи новинки 2013 року - компактний ліфтбек Skoda Rapid та абсолютно нову Skoda Octavia четвертого покоління. Ця модель на українському ринку була по-справжньому довгоочікуваною, причому з нетерпінням чекали на неї і закарпатські автомобілісти.

Реклама

Ознайомитись з автомобілями Skoda та на власному досвіді переконатись у їх перевагах можна за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном (03131) 3-13-32. А жителі Ужгорода та району можуть завітати в автосалон, розташований в обласному центрі за адресою: вул. Капушанська, 157а. Тел.: (0312) 655-655.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно