Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нова SKODA Octavia вже в автосалоні ФОРВАРД автоцентр!

Нова SKODA Octavia вже в автосалоні ФОРВАРД автоцентр!
SKODA Octavia завжди пропонувала клієнтам дещо більше, ніж очікуєш від машини цього класу. У першу чергу, це стосується місткого, просторого салону і функціональності автомобіля з великим багажним...

SKODA Octavia завжди пропонувала клієнтам дещо більше, ніж очікуєш від машини цього класу. У першу чергу, це стосується місткого, просторого салону і функціональності автомобіля з великим багажним відділенням - еталонним для свого сегменту.

ВІДЕО ДНЯ

При роботі над новою SKODA Octavia одним із ключових завдань фахівців марки стало досягнення максимального рівня безпеки. Чітко налаштована підвіска, збільшена колісна база, жорстка і легка конструкція кузова забезпечують стабільність в керуванні новою Octavia.

SKODA Octavia третього покоління встановлює нові стандарти у своєму класі. Нова модель підтверджує статус неперевершеного еталону, дивуючи високою функціональністю, новим дизайном, інноваційними системами безпеки, відмінною місткістю і широким вибором двигунів. Вага автомобіля знижена на 102 кг, при цьому збільшена жорсткість кузова, яка забезпечує найвищий рівень безпеки. Інновації торкнулися також економічності та екологічності. Знижено витрати палива та викид CO2.

Реклама

Ця модель на українському ринку була по-справжньому довгоочікуваною, адже SKODA Octavia - це сімейний автомобіль, в якому знайдеться місце кожному!

Переконайтесь у цьому особисто! Автомобіль вже доступний в автосалоні «Форвард Автоцентр»! Чекаємо Вас за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном (03131) 3-13-32.

Реклама
Нова SKODA Octavia вже в автосалоні ФОРВАРД автоцентр! – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно