Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий CR-V просто зараз - всеукраїнський тест-драйв Honda 21 червня

Новий CR-V просто зараз - всеукраїнський тест-драйв Honda 21 червня
Потужність і керованість Honda CR-V отримав продуктивний 2,4-літровий, 4-циліндровий двигун DOHC i-VTEC потужністю 190 к.с. Такий агрегат дозволяє відчувати себе впевнено як на...

Потужність і керованість

ВІДЕО ДНЯ

Honda CR-V отримав продуктивний 2,4-літровий, 4-циліндровий двигун DOHC i-VTEC потужністю 190 к.с. Такий агрегат дозволяє відчувати себе впевнено як на трасі, так і на легкому бездоріжжі. Традиційно для Honda цей мотор демонструє низькі витрати палива - 11,9 / 6,5 / 8,4 у місті, на трасі і в комбінованому циклі відповідно. Особливо порадує українських водіїв той факт, що заправляти CR-V 2,4 можна бензином АІ-92.

Практичність

Реклама

Змінені лінії кузова не просто надають CR-V динамічності та спортивної агресивності, але і впливають на його позашляхові якості. Так, завдяки бамперу практичної форми, кут в'їзду автомобіля вдалося збільшити до 28 °, і тепер CR-V підкорюються будь-які перешкоди.

Автомобіль володіє одним з найбільш просторих багажників в класі, який при піднятих задніх сидіннях демонструє місткість 589 л, а при складених - цілих 1669 л. При цьому широкий отвір, низька навантажувальна висота і зручна система трансформації салону в один дотик дозволяють з комфортом здійснювати завантаження і вивантаження навіть великогабаритного багажу.

Реклама

Безпека

Мультифункціональний дисплей I-MID надає широкий спектр інформації про системи автомобіля, а також відтворює картинку з камери заднього виду. Також CR-V оснащений навігаційною системою з детальною картою доріг України, а також країн СНД і Східної Європи.

Безумовно, всі комплектації автомобіля отримали широкий набір систем допомоги і безпеки, що включає: ABS, систему курсової стабілізації автомобіля VSA, систему допомоги при підйомі по схилу HSA, фронтальні і бічні подушки безпеки і ряд інших.

Реклама

У порівнянні зі своїм молодшим братом, CR-V 2,4 представлений в Україні в декількох модифікаціях - Elegance, Sport, Executive і Executive + Navi. Вже в базовій версії модель оснащується всім необхідним: двозонним клімат-контролем, підігрівом передніх сидінь, електроприводом і обігрівом дзеркал, а також круїз-контролем і обмежувачем швидкості. Мультимедійне обладнання включає в себе СD MP3 магнітолу з управлінням на кермі, 4 динаміки, USB-роз'єм з підтримкою iPod, роз'єм AUX, камеру заднього виду і Hands Free з технологією Bluetooth.

Поєднує потужність, надійність і комфорт Honda CR-V 2,4 стане надійним партнером для тих, хто звик бути впевненим у собі.

Чекаємо Вас на Дні відкритих дверей у форматі тест-драйву 21 червня з 10 до 19 годин на автосалоні офіційного дилера Honda - компанії "Прем'єра Авто".

Всі бажаючі зможуть зареєструватися і взяти участь у тест-драйві, отримати цікаву інформацію про новинку і в якості пам'ятного сувеніра - фото за кермом нової Honda CR-V 2.4.

Новий CR-V просто зараз - всеукраїнський тест-драйв Honda 21 червня – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно