Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Nissan Micra вже на Закарпатті

Nissan Micra вже на Закарпатті
З 24 по 26 травня у всіх автосалонах дилерської мережі компанії «Ніссан Мотор Україна», офіційного дистриб'ютора автомобілів Nissan в Україні, пройдуть дні відкритих дверей, присвячені початку...

З 24 по 26 травня у всіх автосалонах дилерської мережі компанії «Ніссан Мотор Україна», офіційного дистриб'ютора автомобілів Nissan в Україні, пройдуть дні відкритих дверей, присвячені початку продажів Nissan Micra четвертого покоління. Незважаючи на те, що новинка ще офіційно не представлена публіці, про повернення Nissan Micra вже зараз можна з упевненістю говорити як про одну з найбільш знакових подій цього року в «автомобільному» житті країни.

ВІДЕО ДНЯ

Відвідувачі презентації зможуть детально познайомитися з автомобілем і одними з перших записатись на тест-драйв нової Ніссан Мікри.

Nissan Micra справжній космополіт, який представлений в 56 країнах світу. Розробники та інженери прагнули створити максимально зручний автомобіль для життя в місті. В результаті четверте покоління Nissan Micra вже в стандартній комплектації має багате оснащення, а також надає ряд інноваційних рішень, спрямованих на полегшення водіння в місті, наприклад, інтегровану систему супутникової навігації. Особливу увагу було приділено безпеці водія і пасажирів Nissan Micra. У всіх комплектаціях автомобіль оснащується антиблокувальною системою гальм, електронною системою розподілу гальмівних зусиль і підсилювачем екстреного гальмування. Кожен автомобіль Nissan Micra має фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира.

Реклама

У будь-якій комплектації автомобіль оснащується регульованою по нахилу рульовою колонкою, електричним приводом регулювання і складання бічних дзеркал, пофарбованих у колір кузова, центральним замком з дистанційним керуванням, маршрутним комп'ютером, передніми електросклопідйомниками, кріпленнями для дитячих сидінь системи ISOFIX, імобілайзером, переднім підлокітником для водія і регульованим по висоті сидінням водія.

Комплектації Nissan Micra починаються з Comfort і потім, через середній рівень оснащення Luxury, переходять в топову Tekna. Зовні версії практично не відрізняються: версія Comfort включає 14-дюймові сталеві колісні диски, а також дверні ручки чорного кольору, а в комплектацію Luxury і Tekna входять 15-дюймові легкосплавні колісні диски та дверні ручки, пофарбовані в колір кузова.

Реклама

Роздрібна ціна Nissan Micra в комплектації Comfort, в якій є всі перераховані вище опції, починається від 105 110 гривень. Також в цю комплектацію може входити кондиціонер - як додаткова опція.

У комплектації Luxury автомобіль додатково оснащується кондиціонером, передніми бічними подушками безпеки, аудіосистемою з програвачем CD і MP3. Дана комплектація Nissan Micra з автоматичною трансмісією обійдеться покупцеві в 128 020 гривень.

Версія Tekna додатково оснащується клімат-контролем, системою Nissan Connect, що включає супутникову навігаційну систему з сенсорним 5-дюймовим кольоровим екраном, Bluetooth для підключення мобільного телефону, клавішами управління аудіосистемою і Bluetooth на кермі, USB-слота і 6 динаміків, шкіряною обробкою керма і датчиками світла і дощу. У найвищій комплектації ціна Nissan Micra з автоматичною трансмісією становить 139 210 гривень.

Реклама

Не пропустіть можливість першими познайомитися з легендарним автомобілем і подарувати собі гарний весняний настрій!

Чекаємо на Вас 24 травня з 10.00 до 18.00 в автосалоні офіційного дилера Nissan на Закарпатті – компанії «Прем’єра Авто» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно