Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ipad 3 від «Галереї світла» знайшов свого власника (ФОТО)

Ipad 3 від «Галереї світла» знайшов свого власника (ФОТО)
Магазин «Галерея світла» з нагоди свого нещодавнього відкриття розіграв подарунок між своїми шанувальниками у соцмережах. Протягом півтора місяця кожен, хто підписався на сторінку магазину у...

Магазин «Галерея світла» з нагоди свого нещодавнього відкриття розіграв подарунок між своїми шанувальниками у соцмережах.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом півтора місяця кожен, хто підписався на сторінку магазину у соціальних мережах Facebook та Вконтакте і виконав умови акції, отримав нагоду взяти участь у розіграші дорогоцінного подарунку. Власницею модного планшету iPad стала студентка Ужгородського національного університету Яна Укста з Мукачева. Дівчина зізнається – отримати перемогу їй допомогла фортуна. Акцію дівчина побачила випадково, «блукаючи» мережею. Підписалась, поділилась і виграла.

Подарунком Яна задоволена. Каже – з планшеткою буде зручно подорожувати, шукати необхідну інформацію в Інтернеті та спілкуватися з друзями. “iPad – дуже зручний, його можна легко переносити, він маленький, тоненький, у ньому є Wi-Fi, тому я легко можу підключитися до Інтернету, шукати інформацію, необхідну для навчання, тому він мені просто необхідний”, – каже Яна.

Реклама

За час проведення акції сторінки магазину «Галерея світла» набули чималої популярності в мережі. Так, у спільноті магазину у Facebook вже налічується майже 1100 підписників. Що ж стосується більш молодшої аудиторії у Вконтакте, то тут сторінка зібрала понад 500 шанувальників.

Хоч і конкурс завершився, та в магазині «Галерея світла» запевнили, що і надалі радуватимуть своїх відвідувачів та покупців новими акціями.

Реклама

«Незабаром у нас стартує аукціон низьких цін, де кожен учасник за форматом аукціону зможе запропонувати власну ціну, яку він готовий віддати за той чи інший товар», – поділилися своїми планами на майбутнє у салоні світла.

Фото зі сторінки "Галереї світла" у мережі Facebook

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно