Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський "Точприлад" продовжує набір нових працівників

Мукачівський "Точприлад" продовжує набір нових працівників
У вересні в Іршавському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення ПАТ Мукачівський завод «Точприлад». Підприємство знаходиться у Мукачеві, спеціалізується на виготовленні...

У вересні в Іршавському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення ПАТ Мукачівський завод «Точприлад».

ВІДЕО ДНЯ

Підприємство знаходиться у Мукачеві, спеціалізується на виготовленні деталей для підприємств «Філіпс», «Соні». Завод розширює свою потужність в зв’язку з отриманням нового проекту, для виконання якого потрібні кваліфіковані працівники. Підприємство має потребу в робітниках за професією «слюсар-складальник радіоелектронної апаратури». Попередньо, за вимогами роботодавця, спеціалісти центру зайнятості провели професійний підбір кадрів з числа безробітних.

На міні-ярмарку вакансій заступник директора по виробництву презентував присутнім підприємство, розповів про перспективи його розвитку, умови та оплату праці. Він провів співбесіду з тими, хто виявив бажання працювати на заводі. У результаті – 10 безробітних громадян поїхали на екскурсію на підприємство, згодом троє з яких виявили бажання там працювати.

Реклама

Закарпатський регіональний центр зайнятості

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно