Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Старт акції "День Незалежності України з Renault"

Старт акції "День Незалежності України з Renault"

З 1 по 16 серпня 2015 року в дилерській мережі Renault проходить акція "День Незалежності України з Renault".

ВІДЕО ДНЯ

На честь святкування Дня Незалежності України компанія Renault підготувала приємний подарунок для своїх клієнтів. Кожен, хто пройде тест-драйв в офіційній дилерській мережі Renault на території України в період з 1 по 16 серпня 2015 року, бере участь у розіграші призу.

Призом є ексклюзивний тест драйв автомобіля* Renault Captur до Києва і назад з проживанням двох ночей в готелі HYATT з чудовим краєвидом в історичному центрі столиці на День Незалежності України. 

Реклама

Розіграш буде проводитися за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Ім’я переможця буде опубліковано 19 серпня 2015 на сайті http://www.renault.ua/та на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах. 

Старт акції "День Незалежності України з Renault" – 01
Реклама

Додаткова інформація. Renault Captur - це нова тенденція міського автомобіля, який об’єднує характеристики яскравого позашляховика, функціонального мінівена і компактного хетчбека. 

У Renault Captur є все, що потрібно, щоб спокійно і впевнено досліджувати світ:

- навігаційна система Media-NAV з вбудованим 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, щоб слухати музику, приймати дзвінки через Bluetooth, прокладати маршрути,

Реклама

- високопродуктивні двигуни,

- чохли сидінь, що знімаються та миються, 

- система допомоги при підйомі,

- карта-ключ «вільні руки».

Скейт-борд, спортивне спорядження, багаж - в автомобіль Captur поміститься все! Задній ряд сидінь можна легко пересунути на 16 см, що збільшить багажне відділення з 320 л до 425 л.

Яскраве, стильне і 12-літрове речове відділення, що легко висувається, вмістить камеру, ноутбук, воду, путівники і багато іншого. Модель Captur пропонує внутрішній простір, який можна модулювати за смаком і зручністю; функціональні місця для зберігання всього, що потрібно; економічні двигуни, і просто чарівну індивідуальність!

Дизайн, функціональність і комфорт поєднуються з високим рівнем безпеки. Модель Renault Captur отримала 5 зірок EuroNCAP. Активну і пасивну безпеку забезпечують поворотні фари, посилена структура кузова, 6 подушок безпеки, система курсової стійкості, система допомоги при спуску і підйомі, датчик тиску в шинах.

Реклама

Офіційні правила акції: http://www.renault.ua.

*автомобіль надається в місті, де присутній офіційний дилерський центр Renault. Тест драйв включає поїздку до Києва і назад. Автомобіль застрахований, заправлений паливом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно