Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Volkswagen Caddy: секрети повсякденного вдосконалення

Новий Volkswagen Caddy: секрети повсякденного вдосконалення

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі представляє четверте покоління однієї з найпопулярніших моделей - Caddy. Удостоєна численних нагород модель попереднього покоління, що випускалася протягом одинадцяти років, розійшлася по світу в кількості 1,5 млн одиниць. Новий Caddy здатний розвинути цей успіх завдяки безлічі поліпшень, реалізованих в обох варіантах моделі: міському компактному фургоні і його пасажирської версії. 

ВІДЕО ДНЯ

Для нового Caddy, на ряду з перевіреним Євро 5, пропонуються найсучасніші двигуни стандарту Євро 6, що відрізняються максимальною ефективністю. У лінійці двигунів TDI представлений дволітровий чотирициліндровий силовий агрегат, для якого передбачено чотири модифікації. Потужність дизельних двигунів варіюється від 75 до 150 к. с. Компактний вантажний фургон Caddy BlueMotion - найекономічніший варіант моделі, розроблений спеціально для внутрішньоміських перевезень. «Пропонуючи витрату палива менше 4 літрів на 100 км шляху, новий Caddy встановлює новий стандарт економічності», - прокоментував д-р Екхард Шольц (Dr. Eckhard Scholz), член правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі. 

У продовження він додав: «Навіть новітній двигун 1,4 TGI, що прийшов на зміну виключно популярної модифікації Caddy EcoFuel, витрачає всього 4,1 кг природного газу на 100 км шляху. Завдяки концепції зменшення робочого об’єму і наявності турбонаддува цей силовий агрегат розвиває більш високу потужність в порівнянні з попередником, витрачаючи при цьому на 28% менше палива. Ці показники є для всіх очевидною перевагою і при цьому однаково корисні як для навколишнього середовища, так і для бюджету власника». 

Реклама

У лінійці бензинових двигунів на Європейських ринках представлені три силові агрегати. Це чотирициліндровий двигун 1,2 TSI потужністю 84 к. с., літровий трициліндровий силовий агрегат TSI потужністю 102 к. с. і топова модель - чотирициліндровий 1,4 TSI, що розвиває 125 к. с. Безліч нових систем безпеки та комфорту, реалізованих в новому Caddy, захищають пасажирів і допомагають водієві в дорозі. «Ми оснастили нову модель великою кількістю допоміжних систем для водія, раніше недоступних для сегмента міських розвізних фургонів», - зазначив Ханс-Йоахім Ротенпілер (Hans-Joachim Rothenpieler), член правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за технічні розробки. 

Одна з них - система контролю дистанції попереду Front Assist, що включає функцію аварійного гальмування в місті City Emergency Braking. Якщо при русі на швидкості до 30 км / год водій не помітив перешкоду, система автоматично задіє гальмування і, в ідеальному випадку, зможе запобігти зіткненню. Крім того, пасажирська модифікація нового Caddy додатково оснащується бічними подушками і шторками безпеки. 

Реклама
Новий Volkswagen Caddy: секрети повсякденного вдосконалення – 01

Близько 22% аварій, сполучених з травмами пасажирів, пов’язані із зіткненням з кількома перешкодами. Для мінімізації наслідків подібних аварій новий Caddy вже в стандартній комплектації оснащується високо оціненої у всьому світі системою аварійного гальмування. У разі зіткнення система автоматично ініціює гальмування, якщо водій не може зробити цього сам. 

Серед інших опцій - асистент управління світлом Light Assist і система попередження водія Driver Alert, що розпізнає відхилення від звичайної манери водіння і в разі необхідності рекомендує зробити зупинку і відпочити. В якості додаткової опції пропонується система обігріву вітрового скла, що допомагає зберігати хорошу оглядовість. 

Реклама

Крім того, на замовлення доступний адаптивний круїз -контроль ( АСС ) . Він діє на швидкостях від 0 до 160 км / год ( для версії з коробкою передач DSG ) або від 30 до 160 км / год ( для версії з механічною КП ) і використовує радарний датчик, контролюючий дистанцію до автомобілів що рухаються попереду, а також їх швидкість . При оснащенні автомобіля КП DSG адаптивний круїз -контроль здатний сповільнювати автомобіль до повної зупинки, наприклад, в дорожніх заторах. 

У поєднанні з аудіосистемами Composition Colour і Composition Media, а також з радіонавігаційною системою Discover Media, покупці також можуть замовити камеру заднього виду. Пропонований в якості опції паркувальний автопілот Park Assist здатний здійснити самостійну паралельну парковку, а також парковку під прямим кутом до проїжджої частини, що є виключно корисною функцією для розвізних автомобілів. 

Еволюція бестселера: дизайн нового Caddy вражає не тільки більш стрімкими лініями кузова. Перероблена передня частина, а також ефектний дизайн заднього бампера наділяють новий компактний фургон впізнаваним характером, який додатково підкреслюють нові світлодіодні фари і вдосконалені задні ліхтарі. Зберігши свою виняткову практичність, новий Caddy став ще більш представницьким і динамічним. 

В інтер’єрі моделі також простежуються чіткі лінії і форми, вдало перегукуються з екстер’єром автомобіля. Ефектні декоративні елементи передньої панелі, високоякісні матеріали, неперевершена ергономіка салону та інформаційно - розважальні системи нового покоління створюють додатковий комфорт і підкреслюють сучасний характер нового Volkswagen Caddy. 

Запрошуємо на тест-драйв за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілісів, 3.

ТОВ «Форвард автоцентр» – www.forward.zet.com.ua.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно