Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ціни на сервісне обслуговування та запасні частини SKODA знижені!

Ціни на сервісне обслуговування та запасні частини SKODA знижені!

З 1 жовтня по 30 листопада 2015 року всі власники автомобілів ŠKODA зможуть скористатися новою ціновою пропозицією та отримати знижку в розмірі до 25% на придбання оригінальних запасних частин.

ВІДЕО ДНЯ

В акції беруть участь наступні групи запасних частин *: повітряні, паливні фільтри і фільтри салону, моторнаолива і олива в КПП, кермові тяги, підшипники ходової частини, гальмівні диски і колодки, амортизатори, насоси, ремкомплекти ГРМ, свічки запалювання, лампи розжарювання, щітки склоочисника, і багато іншого. 

Дилерська мережа SKODA в Україні визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Всі дилерські підприємства «Єврокар» щорічно проходять сертифікацію з боку SKODA Auto as на предмет відповідності високим корпоративним вимогам виробника. Фахівці дилерської мережі проходять систематичне навчання і удосконалюють професійні навички, а при обслуговуванні та ремонті використовують тільки оригінальні запасні частини, які відповідають всім стандартам якості і рекомендовані виробником. 

Реклама

Спеціальна пропозиція від компаній «Єврокар» та «Єврокар Сервіс» діє в дилерському центрі «Форвард автоцентр».Наша адреса: м Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістов 3Б. www.skoda.zet.com.ua  

Довідка: * Знижка у розмірі до 25% від рекомендованої дистриб’ютором поточної роздрібної вартості запасних частин, на яку дилери можуть орієнтуватися при формуванні власної роздрібної вартості для споживачів. Повний перелік запасних частин, які беруть участь в акції, запитуйте у вашого сертифікованого дилера.

Реклама

Знижка надається тільки клієнтам - фізичним особам і не поширюється на юридичних осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно