Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Прес-реліз
  • Вражаючий флагман "Skoda Superb" вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр"

Вражаючий флагман "Skoda Superb" вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр"

Вражаючий флагман "Skoda Superb" вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр"

26 жовтня 2015 року відбулася українська прем’єра SKODA Superb нового покоління. Сьогодні вражаючий флагман вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр" - офіційного дилера SKODA на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

«Новий Superb став найбільш вражаючим флагманом в історії марки SKODA. Видатне інженерне виконання та інноваційні технології виводять нову модель далеко за рамки прийнятих уявлень про автомобіль бізнес класу. Можна з упевненістю сказати, що новий Superb демонструє вражаючий ріст компанії SKODA і вектор подальшого розвитку бренду в цілому », – зазначає Марина Яковлєва, генеральний директор ТОВ «Єврокар».

Superb став новим проривом SKODA з точки зору технологій. Набір систем безпеки та додаткових опцій нового автомобіля став ще більш ширшим і різноманітним. Система запобігання повторних зіткнень Multi-Collision Brake, яка є частиною системи Electronic Stability Control (ESC) входить в стандартну комплектацію. Завдяки новому парковочному асистентові (Rear Traffic Alert) системі контролю дистанції при паркуванні і камері заднього виду, парковка автомобіля стає ще більш простою і комфортною. Також, для моделі доступні такі системи як асистент аварійної зупинки (Emergency Assist), функція розпізнавання втоми водія, електронна система контролю тиску в шинах і безліч інших. Для п’ятої двері з електроприводом доступна функція безконтактного відкривання.

Реклама
Вражаючий флагман "Skoda Superb" вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр" – 01

SKODA Superb отримав максимальну оцінку Euro NCAP – 5 зірок за найвищий рівень безпеки по всіх категоріях: пасивної безпеки, захисту пасажирів і пішоходів, а також допоміжних систем безпеки.

Реклама

Завдяки новим двигунам, зниженню на 75 кг маси і покращеній аеродинаміці, економія витрати палива в порівнянні з попередньою моделлю складає 30%. Разом з тим, нові двигуни стали потужнішими на 20%.

Вражаючий флагман "Skoda Superb" вже можна оцінити в автосалоні компанії "Форвард Автоцентр" – 02

Салон автомобіля став ще більш містким і комфортним. Третє покоління моделі пропонує еталонний простір для ніг і над головою пасажирів, а також найоб’ємніший багажник в сегменті. Більше інформації про новий SKODA Superb: цінах, комплектаціях, двигунах дивіться на сайті «Єврокар».

Реклама

Новий Superb чекає зустрічі з Вами на Автограді в автосалоні «Форвард Автоцентр» м. Мукачево, вул. Автомобілістів, 3. Тел .: (03131) 3-13-32.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно