Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Робота на благо людей

Робота на благо людей

Діяльність народного депутата – це щоденна праця на благо усіх громадян держави. Валерій Лунченко – один із тих народних депутатів, який займається конкретними справами на благо України і, зокрема, Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Він є активним учасником законотворчого процесу, оскільки, за даними електронної системи “Рада”, він був присутнім на 114 пленарних засіданнях Парламенту України. За даними письмової реєстрації – 105 пленарних засідань.

Народний депутат України вважає одним із головних завдань своєї роботи саме євроінтеграцію. І тому, як співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Угорщиною, налагодив співпрацю з групою дружби Угорщини з Україною, Урядом Угорщини, провів низку зустрічей, в результаті яких складено план пріоритетних спільних заходів.

Реклама

Також наш обранець є членом групи з міжпарламентських зв’язків з Чеською Республікою, з Австрійською Республікою, з Державою Ізраїль, з Литовською Республікою,  з Словацькою Республікою, з Японією, з Федеративною Республікою Бразилія, з Латвійською Республікою.

Валерій Лунченко активно реагує на запити суспільства. Саме тому проблеми українців та їх вирішення є одним з пріоритетів у роботі народного депутата. Цьогоріч Валерій Лунченко підготував та подав 6 запитів до Кабінету Міністрів України, керівникам міністерств і відомств, місцевим органам влади.

Реклама

До приймалень народного депутата України Валерія Лунченка надійшло 86 звернень від громадян та громадських організацій, з яких обранець фактично розглянув та надав відповіді на 62 звернення.

За цей рік Валерій Лунченко подав 28 законопроектів, серед яких кілька вже підтримані та реалізовані. Так, у Верховній Раді України за основу прийняті законопроекти “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільгосптоваровиробників”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо єдиної правової долі земельної ділянки та розміщеного на ній об’єкта нерухомості)”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання окремих питань правового статусу земель фермерського господарства”, “Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо проведення земельних торгів”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства у сфері охорони природно-заповідного фонду України”, “Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли”, “Про внесення змін до розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель”.

Варто зауважити, що на підписі у Президента України Петра Порошенка перебуває законопроект “Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті”.

Реклама

Також Валерій Лунченко в рамках оголошеної в Україні  декомунізації став ініціатором перейменування села Комсомольськ Тячівського району. Для цього був поданий відповідний законопроект.

Не забуває Валерій Лунченко про свій рідний край – Закарпаття. Саме завдяки активному лобіюванню інтересів закарпатців додатково виділено з державного бюджету на потреби області близько 80 млн грн, з них 38 млн - на ремонт та реконструкцію дороги Мукачево-Рогатин;. 10 млн -  на реконструкцію центральної площі м. Хуст, 4 млн грн.- на потреби дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладів, 7 млн – на берегоукріплення р. Хустець тощо.

Народний депутат активно співпрацює з виборцями. Саме тому діють приймальні народного депутата, куди може звернутись кожен бажаючий. Вони розташовані:

– м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 5 (3 поверх);

– м. Хуст, вул. Духновича, 4;

– м. Виноградів, пл. Миру, 4 (приміщення Виноградівської міської ради);

– м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, 36.

Реклама

Валерій Лунченко своєю роботою у Парламенті доводить, що потрібно менше говорити, а діяти конкретними справами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно