Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті!

Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті!

Нова модель Hyundai – яскравий кросовер Tucson вже надійшов у продаж. Новинку можна побачити та придбати в автосалоні офіційного дилера Hyundai на Закарпатті – компанії «Захід Авто-М».

ВІДЕО ДНЯ

Новий Hyundai Tucson – це саме той автомобіль, який, пройшовши довгий шлях удосконалень та інновацій, підкріплений народною любов’ю і довірою, став уособленням нового концептуального підходу – Modern Premium.

Нова концепція бренду – «сучасний преміум» показує прагнення HYUNDAI надавати клієнтам великі можливості за допомогою реалізації найбільш інноваційних рішень в галузі автомобілебудування. Modern Premium – це філософія побудови довгострокових і довірчих відносин з клієнтами, спрямована зробити їх життя кращим, наповнюючи новими позитивними емоціями абсолютно у всіх сферах.

Реклама

Новий Hyundai Tucson третього покоління створений на абсолютно новій платформі, яка дозволила збільшити внутрішній простір моделі і зберегти оптимальний баланс між габаритами автомобіля, комфортом пасажирів і об’ємом багажного відділення. Колісна база Tucson виросла на 30 мм в порівнянні з попереднім поколінням, на стільки ж був збільшений передній звис і зросла ширина авто. Якщо порівнювати з Hyundai ix35, то в довжину Tucson більше нього на 65 мм, а у висоту нижче на 15 мм. За рахунок нових пропорцій автомобіль виглядає солідніше і динамічніше за попередника.

Дизайн нового покоління моделі належить Петеру Шрайеру – головному дизайнеру компанії Hyundai Motor Group. Новий Tucson характеризується сміливими пропорціями, атлетичним і виразним силуетом, фірмовими «стрімкими» лініями, а також новою шестикутною решіткою радіатора, що суміщена з комбінованими світлодіодними фарами головного освітлення. Зовнішній вигляд моделі повністю відповідає актуальній дизайнерській філософії корейського бренду. Українським покупцям новий Tucson буде пропонуватися в 9 варіантах кольорів кузова.

Реклама

Внутрішнє оздоблення новинки виконане з використанням високоякісних і м’яких на дотик матеріалів. Ергономічний дизайн і продумане розташування основних органів управління забезпечать комфортну їзду і водієві, і пасажирам. Передня консоль і приладова панель отримали більш класичний, спокійний і сучасний вигляд. Передні сидіння за бажанням покупця можуть бути оснащені електричними налаштуваннями і вентиляцією. До слова, підігрів передніх сидінь доступний вже в базовій комплектації для українських споживачів. Пасажирам задніх сидінь також доступний підігрів і регульовані спинки, а також окремі повітроводи в задній частині центрального боксу. Покупцям буде запропоновано на вибір три варіанти оббивки сидінь: чорний – доступний в тканинному і шкіряному виконанні, бежевий і червоний – в шкіряному виконанні.

Hundai Tucson отримав набір опцій, які здатні забезпечити хороший рівень комфорту та зручності експлуатації автомобіля в місті і за його межами. Серед них: система Smart Key, що здійснює безключовий доступ і має кнопку запуску двигуна, електронне гальмо стоянки з функцією AUTO HOLD, електропривід кришки багажника (hands free), панорамний люк, датчик тиску в шинах, електропривід передніх сидінь з підігрівом і вентиляцією, підігрів склоочисників лобового скла, світлодіодні фари ближнього світла, повністю нова мультимедійна і навігаційна система з антибліковим 8-дюймовим LCD сенсорним екраном (в топовій комплектації), а також багато іншого.

Новий Hyundai Tucson гідний звання одного з найбезпечніших автомобілів у своєму класі. Кузов новинки тепер на 50% складається з сучасної високоміцної сталі, він став жорсткішим, але легшим, і спроектований так, щоб найкращим чином захистити пасажирів у разі ДТП. Інженери компанії впровадили в модель нові технології та системи, які покликані забезпечити високий рівень активної і пасивної безпеки водія автомобіля і його пасажирів. До них, крім штатних систем курсової стійкості (ESP), антипробуксовочної системи і ABS, відносяться: система автономного екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів (AEB), система моніторингу "сліпих зон", у тому числі при русі заднім ходом при виїзді зі стоянки, система попередження про виїзд із смуги (LDWS – Line Departure Warning System). Крім того, новинка отримала активний капот, який знижує ризик травмування пішоходів або велосипедистів у разі зіткнення з ними. Безумовно, Tucson оснащено повним набором подушок безпеки, а також спеціальними сучасними технологіями щодо посилення кузова для захисту пассажирів під час лобових і бічних зіткнень у разі ДТП.

Реклама

Нове покоління Hyundai Tucson отримало достатньо велику лінійку двигунів і трансмісій. Вона включає в себе два атмосферних бензинових двигуна об’ємом 1.6 літра GDI і 2.0 л і потужністю 132 к.с. і 155 к.с. відповідно, один турбований бензиновий двигун 1.6 л (177 к.с.), а також 2.0-літровий дизельний агрегат (184 к.с.). При цьому абсолютно новий турбований бензиновий двигун (1.6 T-GDI), який забезпечує максимальний крутний момент в 265 Нм при 1500-4500 об/хв, комплектуватиметься новою 7-ст. роботизованою коробкою передач (7DCT). Дволітровий атмосферний бензиновий і дизельний агрегати обладнані класичною шестиступеневою АКП. Звичайно, для певних комплектацій і поєднань буде доступна і шестиступенева "механіка".

Hyundai Tucson отримав і нове шасі, яке було розроблено за участю німецьких інженерів спеціально для європейських покупців, з акцентом на комфорт, але без шкоди для динамічного водіння. Була покращена стійкість в поворотах, а також оновлені налаштування рульового управління – новий електропідсилювач керма став тепер більш гострим і точним, і за словами представників компанії, з поліпшеним у порівнянні з попереднім поколінням зворотним зв’язком. Для автомобілів з «автоматом» також буде доступна система зміни режимів водіння – звичайний і спорт.

Виробництво Tucson нового покоління для європейського ринку налагоджено на заводі Hyundai в Чехії.

Українським покупцям нового Hyundai Tucson пропонується у 4 комплектаціях – Comfort, Express, Style, Top, а також з 2 двигунами на вибір: один бензиновий і один дизельний агрегат. Двигуни можуть поєднуватися з шестиступеневою механікою (6МТ), класичним «автоматом» (6АТ) і семиступеневою роботизованою коробкою передач (7DCT), а також переднім або повним приводом.

Детальну інформацію про новий Hyundai Tucson можна отримати у консультантів в автосалоні «Захід Авто-М» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-18-50.

Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 01
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 02
Реклама
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 03
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 04
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 05
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 06
Новий Hyundai Tucson – вже на Закарпатті! – 07
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно